Чортків online

Чортківські школярі зможуть навчатися за міжнародною програмою «Лідер у Мені»

Освітня програма світового рівня «Лідер у Мені», яка у 2020 році з’явилася в Україні, тепер буде доступною і в Чорткові.
«Лідер у Мені» – це програма світового рівня, яку вже більш ніж 20 років практикують у 72 країнах світу. Україна стала 73-тою країною.
Програма «Лідер у Мені» базується на методиці «7 звичок високоефективних людей» доктора Стівена Кові.
«Наша програма справді є № 1 у світі, і це підтверджено міжнародними дослідженнями. Діти з Чорткова вивчатимуть те саме, що їхні однолітки в Нью-Йорку, Токіо чи Лондоні. А ще наші вчителі та учні долучаться до глобальної міжнародної спільноти, яка вже сьогодні об’єднує 100 тисяч вчителів у понад 5 000 шкіл на 5-ти континентах», – зазначив Олександр Шипка, підприємець та стратегічний консультант, який у 2020 році отримав ексклюзивну ліцензію та став офіційним партнером FranklinCovey Education в Україні.
Загалом в Україні «Лідер у Мені» працює у форматі програми у позакласний час. Заняття відбуваються один раз на тиждень протягом години. Діти отримують спеціальний посібник міжнародного зразка. Таке навчання є платним, місяць занять вартує 850 грн.
Програма дає чіткі вимірювані результати. За допомогою спеціальної системи MRA двічі на рік визначають, наскільки учасники поглибили свої знання та навики.
У пілотний період з лютого по травень 2021 року програма працювала у 20 школах в 11 областях. У ній взяло участь 586 дітей.
Сьогодні програма розширює своє представництво в Україні. Зокрема зараз вона вже є доступною в 11 областях: Київській, Львівській, Харківській, Івано-Франківській, Закарпатській, Запорізькій, Рівненській, Сумській, Волинській, Чернівецькій та Черкаській.
Довідка:
Franklin Covey (FC) – це міжнародна компанія № 1 з розвитку принципо-центрованого лідерства у світі. Міжнародна організація CASEL визнала програму «Лідер у Мені» однією з найкращих у світі за структурою та результативністю.
92% батьків помітили позитивні зміни у своїх дітях після навчання – це показав моніторинг ефективності програми.
Згідно з дослідженням «Tyton Partners» на замовлення Фонду Білла та Мелінди Гейтсів та подружжя Цукерберг-Чан, «Лідер у Мені» визнана найкращою програмою соціально-емоційного навчання у 2020 році.
Більше інформації про програму – за посиланням www.leaderinme.org.ua
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту