Чортків online

У Білівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся Олімпійський урок

Сьогодні, 16 вересня, для учнів 8-9 класів Білівської ЗОШ І-ІІІ ступенів урок фізичної культури був дещо іншим. Замість звичних занять і вправ діти змогли більше дізнатися про Олімпійські та Параолімпійські ігри і поспілкуватися із спортсменкою, призеркою Всеукраїнських змагань з легкої атлетики, випускницею Білівської школи – Христиною Паньків.
Спершу вчитель фізичної культури Тетяна Володимирівна Дмитровська та ведучі розповіли учням цікаві факти про літню Олімпіаду 2020, що цього року пройшла у Токіо та ознайомила присутніх із іменами спортсменів, котрі здобули найвищі нагороди.
Та все ж восьмикласники і дев’ятикласники із нетерпінням чекали розповідь Христини Паньків, яка завітала до рідної школи.
«Займатися легкою атлетикою я почала лише у 7 класі, тут у рідному селі на шкільному стадіоні. Без якогось спеціального покриття чи окремих доріжок я просто бігала для себе. Відтак, почала займатися із тренером Валерієм Большаковим і вже тоді брала участь в районних, обласних та всеукраїнських змаганнях.
Хотілося б наголосити, що спортивні змагання – це не лише перемоги чи поразки, перш за все, це нові можливості, друзі та нові міста, які можна відвідати», – звернулася до учнів Христина.
Окрім того, дівчина зазначила, що найбільше зараз пишається марафоном, у якому нещодавно взяла участь. Тоді Христина разом із ще сотнями спортсменів пробігла 22 км.
Наприкінці уроку головний спеціаліст управління молоді та спорту Світлана Гикава вручила юній спортсменці подяку Чортківського міського голови та подарунки.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту