Чортків online

На 10-річчя хіротонії та інтронізації Дмитра Григорака до Чорткова завітав Глава Української греко-католицької церкви Блаженніший Святослав

Рівно 10 років тому – 18 вересня 2011 року – в катедральному соборі Верховних апостолів Петра і Павла у Чорткові відбулася єпископська хіротонія преосвященного владики Дмитра Григорака, єпарха Бучацького. Чин архиєрейської хіротонії здійснив Блаженніший Святослав Шевчук.
Тож символічно, що на десяту річницю хіротонії та інтронізації владики Дмитра Григорака до Чорткова знову завітав Глава Української греко-католицької церкви Блаженніший Святослав. Він же очолив Архиєрейську Літургію в Катедральному соборі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла.
Користуючись нагодою, міський голова Чорткова Володимир Шматько привітав преосвященного владику Дмитра Григорака та від імені усієї громади щиро подякував йому за багаторічне служіння Богу, Україні та людям.
Окрім того, очільник громади запросив Блаженнішого Святослава у наступному році знову відвідати Чортків та стати дотичним до відзначення 500-ї річниці з моменту отримання Чортковом статусу міста.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту