Чортків online

Лікар-анестезіолог Денис Хаблак: «У вакцинованих пацієнтів спостерігається легкий перебіг коронавірусної інфекції і видужують вони швидше»

✅Із 23 вересня, у зв’язку із збільшенням кількості хворих на коронавірусну інфекцію, вся Україна переходить у «жовту зону» карантинних обмежень. Не поліпшується ситуація і в Чортківській громаді, станом на 22 вересня в інфекційному відділенні лікарні перебуває 36 хворих, 8 із них – у палаті інтенсивної терапії. Лише троє із загального числа хворих – повністю вакциновані‼️
 
Лікар-анестезіолог Денис Хаблак зазначив, що загалом, в інфекційному відділенні лікувалися лише ✅6 людей, що були вакциновані і у всіх спостерігався відносно легкий перебіг захворювання.
 
До слова, станом на 22 вересня у Чортківському центрі первинної медико-санітарної допомоги та пункті масової вакцинації провакциновано ✅18 863 людини. ✔10 094 з них отримали першу дозу препарату, а ✅8 769 – дві дози.
 
?Нагадуємо, отримати вакцину може кожен бажаючий у центрі масової вакцинації, що знаходиться у приміщенні «Палацу дітей та юнацтва» за адресою: м. Чортків, вул. Івана Франка, 2.
 
✅Щеплення можна отримати щодня із 9:00 до 16:00 год‼️
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту