Чортків online

У школах Чорткова продовжують встановлювати нові металопластикові вікна

Заходи із термомодернізації та енергозбереження у навчальних закладах важливі не лише для зменшення цифр у платіжках за комунальні послуги, але й, насамперед, необхідні для комфорту дітей, які там навчаються. Зазвичай, старі дерев’яні вікна сприяють активному відтоку тепла з приміщення, що у свою чергу спричиняє пониження температури у класах. Щоб поліпшити умови перебування дітей у навчальному закладі та зменшити енерговитрати, у Чорткові продовжують встановлювати нові енергоефективні вікна.
 
Вже розпочалися ремонтні роботи із встановлення металопластикових вікон у Чортківській СШІ №3 спортивного профілю І-ІІІ ступенів ім. Р. Ільяшенка. Загалом там замінять 3️⃣7️⃣ вікон та 1️⃣1️⃣ дверей у навчальному корпусі і 1️⃣4️⃣ вікон у спортивній залі. Для їх закупівлі із міського бюджету виділили ✅750 тис. грн.
 
Ще 1️⃣9️⃣ металопластикових вікон і 3️⃣ дверей встановили у Чортківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №6. Їх придбання вартувало ✅174 тис. грн.
 
Окрім того, вже виготовили проектно-кошторисну документацію і на заміну 4️⃣0️⃣ вікон у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту