Чортків online

За два дні працівники комунгоспу зібрали 88 тонн відходів із стихійних сміттєзвалищ

Часто в соціальних мережах ми можемо побачити фото переповнених сміттєвих баків і безліч обурливих коментарів про те, що комунальні служби не виконують свою роботу належним чином. Проте мало хто задумується, що так звані стихійні сміттєзвалища біля загальних контейнерів утворюються через недобросовісних мешканців, котрі викидають сухе листя, траву, старі меблі чи будівельні відходи після ремонту. Варто зазначити, що такі відходи належать до великогабаритних і їх вивезення не враховується у тариф.
 
?До слова, лише протягом двох днів працівники КП «Чортківський ККП» зібрали та вивезли понад 88 тонн такого сміття! За їх словами, найбільше стихійних сміттєзвалищ біля загальних баків, що в районі Синяково та Калічівки (вул. Гагаріна, Кобилянська, Виговського, Копичинецька бічна). Окрім того, викидають великогабарит і у тих місцях, де загальні баки вже забрали. До прикладу, по вул. Залізнична люди просто залишають сухе листя, бур’яни чи будівельне сміття обабіч дороги.
 
Варто зазначити, що згідно з правилами благоустрою ✔«тверді побутові відходи повинні завантажуватися в контейнери відповідно до їх призначення. Складування відходів іншим способом (на земельній ділянці або біля контейнерів) забороняється». В разі порушень цих правил може накладатися штраф.
 
✅Куди ж викидати великогабаритне сміття?
Замовити послугу вивезення великогабаритного сміття у КП «Чортківський ККП» може кожен мешканець. Для цього необхідно звернутися безпосередньо у комунальне підприємство та домовитися про час вивезення відходів.
 
✅Вартуватиме така послуга 564 грн, 30 к. за годину роботи машини, яка забиратиме сміття.
Для детальнішої інформації звертайтеся за телефоном:
✔(096) 922 48 11
✔(099) 791 06 72.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту