Чортків online

Ринку у центрі Чорткова більше немає: він переїхав на нове місце

11 жовтня 2021 року, ймовірно, назавжди увійде у історію Чорткова. Саме сьогодні майже півтори сотні підприємців офіційно переїхали із центру міста на новий ринок по вул. Гончара.
 
Нагадаємо, перші місця для торгівлі у центрі нашого міста з’явились ще 27 травня 1995 року, тобто 26 років тому. Спершу вони займали 1100 м. кв, через рік розширились до 3800 м. кв. З того часу чи не кожен міський голова обіцяв перенести ринок на інше місце. Втім виконати обіцянку – не лише звільнити центр міста, а й забезпечити підприємцям хороші умови для роботи – вдалось лише діючій команді у міській раді.
 
«Я щиро дякую кожному і кожній з вас, що майже тридцять років тому не залишили рідний Чортків та не виїхали на заробітки. Дякую за те, що далеко у не найкращих умовах наважились розпочати власну справу, чесно та сумлінно сплачувати при цьому податки.
 
Разом із командою ми шість років йшли до цього дня, незважаючи на критику та скепсис. Разом із вами ми дійшли до такої бажаної мети! І сьогодні у нашому Чорткові свято!», – зазначив міський голова Чорткова Володимир Шматько.
 
Преосвященний владика Дмитро Григорак, настоятель церкви Святої Покрови о. Михайло Левкович, та парох церкви Вознесіння Господнього о. Андрій Мельник освятили новозбудовані торгові ряди та побажали підприємцям подальших успіхів у їхній діяльності.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту