Чортків online

Привітання міського голови

14 жовтня українці відзначають одразу декілька направду величних свят – Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День створення УПА, День захисника та захисниці України.

З давніх-давен наш народ шанував Матір Божу та вважав головною заступницею та помічницею. Свято Покрови – єдине, яке водночас є релігійним, національно-патріотичним та державним.

Це справжнє свято мужності, відданості, лицарства та благородства, якими володіють усі захисники та захисниці рідної України. Це свято кожного і кожної, хто в той чи інший час віддали свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Довели, що є достойними нащадками українського козацтва.

Від щирого серця дякую усім захисникам та захисницям, які впродовж віків, ціною власного життя та здоров’я боронили рідну землю і продовжують це робити і до сьогодні.

Нехай омофор Пресвятої Богородиці завжди береже від негараздів та ворогів, принесе усім захисникам та захисницям чистоту, надію, довгоочікуваний мир і справедливість. Бажаю сховатися від бур і негод під Божим покровом, бажаю жити праведно й щасливо, бажаю доброти в серцях і віри в душі, благополуччя в родині та затишку в кожній домівці.

З повагою, міський голова Чорткова
Володимир ШМАТЬКО

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту