Чортків online

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО тридцять дев’ятого чергового засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради 20 жовтня 2021 року

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

тридцять дев’ятого чергового засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

20 жовтня 2021 року

 

  1. Про роботу комунальних підприємств «Чортків дім», «Міськсвітло», «Ритуальна служба» міської ради за 9 місяців 2021 року.
  1. Про визначення виконавців послуг з вивезення твердих та рідких побутових відходів на території Чортківської міської територіальної громади.
  2. Про надання дозволу КП «Чортків дім» міської ради на зарахування коштів.
  3. Про надання дозволу комунальному підприємству «Благоустрій» міської ради на проведення закупівель.
  1. Про виконання вимоги виконавця Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Тернопільській області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.
  1. Про надання дозволу на укладення договорів оренди елементів благоустрою.
  1. Про демонтаж тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності по вул. Князя Володимира Великого (біля ЗОШ І-ІІІ ст. № 5), м. Чортків.
  2. Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами – штендер по вул. Петра Синенького, 1, м. Чортків ФОП Грицику Олексію Йосиповичу.
  3. Про внесення змін в додаток № 2 до положення про «Міську архітектурно-містобудівну раду при відділі містобудування, архітектури та капітального будівництва Чортківської міської  ради».
  1. Про передачу палива дизельного.
  1. Про затвердження оновленого складу органу приватизації житлового фонду, який перебуває у комунальній власності Чортківської міської територіальної громади.
  2. Про затвердження розпоряджень міського голови.

 

 

 

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту