Чортків online

Із робочим візитом Чортків відвідав перший заступник голови ОДА Ігор Дем’янчук

У четвер, 21 жовтня, із робочим візитом до Чорткова завітав перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Ігор Дем’янчук та зустрівся із міським головою Володимиром Шматьком та заступниками міського голови Людмилою Колісник і Віктором Гуриним.
В рамках зустрічі обговорили питання будівництва креативного хабу «Територія успіху» у Чорткові, ознайомилися із проектом об’єкту та відвідали територію по вул. В. Великого, де вже невдовзі розпочнуться перші роботи із його спорудження.
«Чортків – місто молоді і студентів, котрі хочуть розвиватися, для цього їм необхідні ресурси і допомога. Бізнес хаб стане чудовим місцем, яке об’єднає творчих і талановитих людей», – зазначив міський голова Володимир Шматько.
Окрім того, Ігор Дем’янчук проінспектував об’єкти, які будуються в рамках програми «Велике будівництво» та «Велика реставрація». Зокрема, оцінив хід робіт у Чортківському приймально-діагностичному відділення, частини дороги по вул. Незалежності та оглянув реставрацію Чортківського замку.
«Будівництво одразу двох об’єктів у Чорткові стало можливим завдяки програмі Президента «Велике будівництво» та «Велика реставрація» – ремонт приймально-діагностичного центру та реставрація Чортківського замку. Ваше місто повинно розвиватися, бо воно – один із найбільших регіональних центрів і має неабиякий потенціал.
Вже до кінця року повинна завершитися реставрація замку, який стане ще однією архітектурною перлиною Чорткова і цілої Тернопільщини. Цей об’єкт буде чудовою окрасою та привабить чимало туристів», – підсумував Ігор Дем’янчук.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту