Чортків online

У Чорткові за день видають понад 350 COVID-сертифікатів

Останніми днями суттєво збільшився попит на документ, який підтверджує вакцинацію від COVID-19, особливо з моменту посилення карантинних вимог, які набули чинності від 21 жовтня.
 
❗Протягом дня Чортківський Центр первинної медико-санітарної допомоги видає понад 350 сертифікатів, через що збільшилось навантаження на сімейних лікарів. Вони і без того опинились у складній ситуації, адже щодень фіксують все більше хворих на COVID-19, а також збільшується захворюваність на сезонну ГРВІ.
 
Так як сертифікати всім потрібні «тут і вже», у амбулаторії утворюються великі черги.
 
❗Задля уникнення тисняви у медзакладі, збереження власного часу та розвантаження сімейних лікарів пропонуємо вам завантажити свій сертифікат, не виходячи з дому – через портал або за стосунок «ДІЯ».
 
✅Через портал «ДІЯ»: зареєструйтесь у системі – Послуги – Здоров’я – COVID-сертифікат про вакцинацію. Виконавши всі вимоги, протягом 30 хв ви отримаєте сертифікат із QR-кодом на електронну пошту в PDF-форматі. Його можна роздрукувати, він вже не потребує додаткових печаток.
 
✅Через застосунок «ДІЯ»: зареєструйтесь у додатку – Послуги – COVID-сертифікати – Отримати сертифікат. Протягом кількох хвилин сертифікат підтягне вам на головну сторінку застосунку.
 
Бережіть себе та свій час! Вакцинуйтесь та будьте здорові!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту