Чортків online

Туристичний маршрут «Тепле Поділля» промаркували понад півсотнею інформаційних стендів

Тепле Поділля – ще сто років тому так називали південну частину Тернопільської області. Завдяки своєрідному клімату, великому різноманіттю пам’яток, а також неймовірним ландшафтам і краєвидам, вже тоді ці місця були популярними серед туристів. У травні ж цього року громади Тернопільщини разом із обласною державною адміністрацією об’єднались задля створення туристичного кластеру «Тепле Поділля», який покликаний стати візитівкою області.
 
Нагадаємо, що меморандум про створення туристичного кластеру підписували представники громад у Чорткові.
 
У рамках чергового етапу проекту «Від мрії до дії» три паралельні команди встановили інформаційні стенди про найцікавіші природні, археологічні, етнографічні, історичні, культурні місця півдня Тернопільської області у межах 13 громад.
 
«Маємо надію, що інформація на місцях стане в пригоді всім мандрівникам, відкриє багато незнайомого та унікального, а також допоможе спланувати майбутню подорож. Незабаром, про всі ці місця ми розповімо окремо і покажемо їх на мапі», – розповів один із ініціаторів створення «Теплого Поділля», координатор з розвитку мережі Greenways Сергій Підмогильний.
 
✅Такі ж вказівники з’являться і на теренах Чортківської та сусідніх громад вже у наступному – 2022 році.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту