Чортків online

У Чортківській громаді з’являться поліцейські офіцери

До Чорткова із робочим візитом завітав начальник Головного управління Національної поліції у Тернопільській області, генерал поліції третього рангу Олександр Богомол. Головний поліцейський Тернопільщини разом із начальником Чортківського відділу поліції Анатолієм Мельником та головою Чортківської громади Володимиром Шматьком обговорили пілотний проект Національної поліції під назвою «Поліцейський офіцер громади» та домовились про спільні кроки задля того, щоб у Чортківській громаді якомога швидше запрацювали поліцейські офіцери.
 
Поліцейський громади – хто це такий❓
Поліцейський офіцер громади – це наступний крок у реформі Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там.
Оскільки поліцейський офіцер стане повноправним представником своєї, то й звітуватиме він не тільки перед керівництвом, але й перед самою громадою.
 
Чим він займатиметься❓
Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевих жителів населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.
 
Хто стане поліцейським офіцером громади❓
Серед усіх, хто виявить бажання, проводитимуть два етапи відбору. Перший – тестування (рівень логічного та аналітичного мислення), знання законодавства тощо. Другий – спеціальна комісія з Національної поліції України та представників громад проведе з кандидатами особисті інтерв’ю.
Після цього ті, кого обере комісія, протягом 2,5 місяців проходитимуть спеціальний підготовчий курс: тактична підготовка з елементами моделювання ситуацій; методи контраварійного кермування; розвиток навичок проактивної діяльності; сучасні інструменти та методи взаємодії поліції та громади.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту