Чортків online

У Чорткові запрацює академія комп’ютерної освіти IT STEP

Вже цієї неділі у Чорткові розпочне свою роботу перша школа комп’ютерної освіти IT STEP – міжнародний навчальний заклад, який спеціалізується на комп’ютерній освіті для дорослих та дітей 7-14 років. Академія працює з 1999 року у 22 країнах світу, де на сьогодні налічується 166 філій.
Це приватна школа, у якій дітей навчатимуть створювати комп’ютерні ігри, сайти, моделювати 3D-об’єкти та друкувати їх на 3D-принтері, працювати з віртуальною реальністю, розробляти власні мобільні додатки, складати і програмувати роботів а ще вести свої канали на YouTube, монтувати відео, знімати та обробляти фото тощо.
Міський голова Чорткова Володимир Шматько та керівник Тернопільської філії академії IT STEP Віталій Бабій сьогодні підписали меморандум про співпрацю.
«Дуже тішить, що у Чорткові з’явиться місце, де діти, яких цікавлять комп’ютери та розвиток ІТ-технологій, зможуть навчатися новому. Ринок ІТ-індустрій динамічно розвивається у всьому світі і поява такого навчального закладу – це великі можливості для юних чортків’ян», – зазначив Володимир Шматько.
В свою чергу пан Віталій Бабій запевнив, що в процесі навчання вихованці академії не просто здобуватимуть нові навики, деякі їх проекти, матимуть практичне значення для Чортківської громади. Буде це створення нового мобільного за стосунку, робота над дизайном соціальних бордів чи створення брендбуку міста покаже час.
До слова, знаходиться академія у Чорткові по вул. Шевченка, 32 А (4 поверх магазину «Норма»). За більш детальною інформацією звертайтеся за номером: (067) 699-57-75.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту