Чортків online

Чортківська молодь бере участь у проекті «Зміни для тебе»

Молодь Чортківської громади бере участь у молодіжному проєкті «Зміни для тебе» #Changes4U, який реалізує Асоціація відкритих міст. Його основна мета – активізувати молодих мешканців невеликих громад, дати їм необхідні знання та вміння, аби вони стали лідерами молодіжного руху, генераторами нових ідей та справжніми драйверами змін на місцях.
 
Участь у проєкті беруть молоді мешканці громад з усієї України. Він розрахований на учасників віком 15-20 років та складається з кількох етапів.
 
До молодої команди, котра представляє Чортківську громаду, входять Каріна Білецька, Катерина Наконечна, Назарій Бабин, Уляна Нікітіна, Оля Козлінська, Аліна Хомишин, Віталіна Тарасенко, Роксолана Нога, Надія Токар.
 
На першому етапі відбудеться серія онлайн-тренінгів, під час яких молодь дізнається:
✅структуру влади в Україні та основи місцевого самоврядування;
✅про молодіжну політику та її роль в місцевому самоврядуванні;
✅про цифровий розвиток громад за допомогою інструментів civictech та Платформиелектронноїдемократії;
✅основи проєктного менеджменту та адвокасі.
 
Під час другого етапу відбудеться створення молодіжних рад у громадах, які цього потребують. А на третьому – заплановано проведення молоддю адвокаційних кампаній для вирішення місцевих проблем, щоб наочно спробувати, як працюють усі вивчені інструменти та методи.
 
Підсумком проєкту має стати молодіжний онлайн-форум «Зміни для тебе», під час якого учасники проєкту ділитимуться напрацюваннями, а запрошені експерти допоможуть визначитися з напрямками подальшого розвитку і можливостями для формування молодіжної політики у громадах.
 
Тож слідкуймо за успіхами та підтримуймо небайдужу молодь нашої громади, адже вона того варта!
 
Проєкт «Зміни для тебе» #Changes4U реалізується в межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.
#зміни_для_тебе
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту