Чортків online

Наскільки комунальні служби Чорткова готові до зими і хто за що відповідає?

Комунальні служби Чортківської громади повністю готові до зими, тож перший сніг точно не стане несподіванкою. Вся техніка справна та готова до розчистки вулиць. По місту встановлено понад 80 контейнерів із протиожеледною сумішшю. Вже закуплено 500 тонн піску та 60 тонн солі. Окрім того, на засіданні виконкому прийняли рішення, котрим встановили, які вулиці прибиратиме у зимовий період конкретне комунальне підприємство.
 
ТОЖ ХТО ЗА ЩО ВІДПОВІДАЄ❓
 
✅КП «Парковий культурно-спортивний комплекс»:
Снігоочищення, видалення снігу та сколів: трактор МТЗ-82, номер – 29633ВО: вул. Шептицького, Бердо, Хмельницького, Водна, Дачна, Джерельна, Галицька, Котляревського, Мазепи, Квітнева, Лісова, Грушевського, Драгоманова, Молодіжна, Паркова, Дорошенка, Підлісна, Річкова, Рудькова, Тиха, пров. Водний.
 
✅КП «Чортківський водоканал»:
Видалення снігу та сколів, навантаження спеціалізованого транспорту протиожеледними матеріалами: екскаватор-навантажувач JCV 3CX, номер – 32996ВО.
 
Снігоочищення: СБМ на базі шассі МАЗ 5340 (з відвалом), номер – КА3324ЕО: вул. Гранична, Гранична-бічна, Червоний берег, Виговського, Січинського, ділянка дороги від вул. Кн. В.Великого до вул. Січинського (повз ДНЗ №9 та спортмайданчик), Маковея, ділянка дороги від вул. Кн. В.Великого до ДНЗ №7, ділянка дороги від вул. Кн. В.Великого до ЗОШ №5.
 
✅КП «Чортківський ККП»:
Видалення снігу та сколів, навантаження спеціалізованого транспорту протиожеледними матеріалами: трактор БОРЕКС-2628 (на базі МТЗ 82), номер – 02689ВО.
 
✅КП «Чортків дім»:
Снігоочищення пішохідних частин вулиць та пішохідних доріжок: трактор ХТЗ-25-11, номер 14873ВО: вул. Мельника, Бандери (у напрямку від вул. Сонячна до вул. Коновальця, пішохідна доріжка (права сторона вулиці)), Лесі Українки, Лепкого, Коновальця, Монастирська (від вул. Бандери до вул. Незалежності).
 
✅КП «Ритуальна служба»:
Снігоочищення пішохідних частин вулиць та велосипедних доріжок: трактор LOVOL Т504, номер – 34538: вул. Кн. В.Великого, Незалежності, Бандери, Гоголя, Залізнична, Шевченка, Копичинецька, Хичія, Подільська, площа Героїв Євромайдану, Маковея, Січинського.
 
✅КП «Благоустрій» відповідає за очищення всіх інших вулиць, не зазначених вище.
 
ЩО ІЗ ПРИБУДИНКОВИМИ ТЕРИТОРІЯМИ❓
 
Прибудинкова територія біля багатоповерхівок є власністю її мешканців, отже прибирання – це їхнє завдання. Там, де створено ОСББ, власники самі вирішують, як доглядати за прибудинковою територією. Дехто власноруч прибирає чи посипає доріжки, інші ж наймають підрядників.
 
Для прикладу, ОСББ можуть укласти договір із КП «Чортків дім» на прибирання прибудинкової території від снігу. За більш детальною інформацією звертайтеся за номером: 097-271-54-86.
 
Окрім того, КП «Чортків дім» доглядає прибудинкові території тих будинків, де вони є балансоутримувачами.
 
ЗА ПРИБИРАННЯ НАКВОЛО ТОРГОВИХ ТА ІНШИХ ПРИМІЩЕНЬ – ВІДПОВІДАЛЬНІ ПІДПРИЄМЦІ❗
 
Чортківська міська рада нагадує підприємцям, які працюють у межах громади, що вони зобов’язані своєчасно прибирати прилеглу територію входів до будівель від снігу та льоду.
 
Несвоєчасне прибирання території від снігу відповідно до статті 152 КУАП тягне за собою накладення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту