Чортків online

ПРОЕКТ порядку денного тридцять третьої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 02 грудня 2021 року

 

ПРОЕКТ

порядку денного та регламенту роботи тридцять третьої  сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 02 грудня 2021 року

 

  1. Про затвердження Програми підтримки благодійної організації «Дім милосердя» на 2022 рік.
  2. Про затвердження Програми запобігання соціальному сирітству, подолання дитячої безпритульності і бездоглядності на 2022-2024 роки.                                          

3.Про  затвердження Програми забезпечення житлом дітей- сиріт та  дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2022-2024 роки.

  1. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 27 травня 2021 року № 433 «Про  затвердження Програми збереження та  популяризації архітектурних пам’яток Чортківської міської територіальної громади на 2021-2025 роки».

5.Про затвердження Програми забезпечення розроблення( оновлення) містобудівної документації Чортківської міської  територіальної громади на 2022-2025 роки.

6.Про надання дозволу на  розроблення комплексного плану просторового розвитку Чортківської міської територіальної громади.

7.Про затвердження Програми надання фінансової  підтримки військовим частинам Збройних Сил України розташованих на території Чортківської міської територіальної громади на 2022рік.

8.Про затвердження Програми надання фінансової  підтримки Державній установі «Чортківська установа виконання покарань № 26», розташованої на території Чортківської міської територіальної громади на 2022-2023 роки».

9.Про затвердження Програми сприяння  поліції у підвищенні рівня безпеки громадян на території Чортківської міської територіальної громади на 2022-2023 року.

10.Про затвердження Плану діяльності Чортківської міської  ради з  підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.

11.Про звільнення  від сплати податку на доходи фізичних осіб гр.. Бамбурак Г.М. у 2022 році.

12.Про надання дозволу на приватизацію нежитлового приміщення ( відділу переливання крові) з господарськими будівлями в м. Чорткові по вул. Степана Бандери,50.

13.Про внесення змін  в рішення  міської ради  від 18 червня 2021 № 469 « Про затвердження  Примірного договору оренди нерухомого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності».

14.Про погодження внесення змін до договору оренди комунального майна між Чортківською міською радою та Чортківським ОК МБТІ.

15.Про внесення змін  в рішення міської ради від 24 травня 2018 №1073 «Про обмеження торгівлі пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями, винами столовими суб’єктами господарювання  ( крім закладів ресторанного господарства) на території м. Чорткова»

16.Про затвердження Положення про старост старостинських округів в новій редакції.

17.Про затвердження Статуту Чортківської  міської територіальної громади.

  1. Про зарахування до статутного фонду підприємства придбаних основних засобів.

19.Про затвердження Програми культурно-мистецьких  заходів 500- літнього ювілею Чортківської  магдебурії у 2022 році.

20.Про   надання дозволу на списання літератури з книжкових фондів Чортківськох публічної бібліотеки  Чортківської міської ради.                                   

21.Про внесення змін до  фінансових планів на 2021 рік комунальних  некомерційних підприємств «Центр первинної медико- санітарної допомоги» Чортківської міської ради, «Чортківської міської  стоматологічної поліклініки» Чортківської  міської ради.

  1. Про затвердження звітів про виконання фінансових  планів за ІІІ квартал 2021 року комунальних некомерційних підприємств « Чортківська  центральна міська лікарня» Чортківської міської ради, «Центр первинної медико- санітарної допомоги» Чортківської міської ради, «Чортківської міської  стоматологічної поліклініки» Чортківської  міської ради.

 23.Про  затвердження Програми підтримки благодійної служби милосердя благодійної служби милосердя « Карітас» в м. Чорткові на 2022-2025роки

24.Про  затвердження  цільової  Програми  збільшення статутного капіталу КП «Міськсвітло» міської ради на 2022-2023 роки.

25.Про надання згоди на списання будівлі по вулиці Олеся Гончара в місті Чорткові.

26.Про  внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня  2020 року  №125  «Про затвердження  Програми  фінансової  підтримки  комунальних підприємств  Чортківської  міської  територіальної  громади на 2021-2023 роки».

27.Про внесення змін до  рішення міської ради від 24 грудня 2020 № 122 «Про затвердження Програми розвитку комунального господарства Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки».

28.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №121 «Про затвердження Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки».

29.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №118 «Про затвердження Програми підтримки та стимулювання створення ефективних об’єднань співвласників багатоквартирних будинків Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки».

30.Про надання дозволу на проведення відкритих торгів на закупівлю послуг фінансового лізингу КП «Благоустрій» Чортківської міської ради для придбання  транспортних засобів.

31.Про внесення змін  в рішення міської ради від 11 грудня 2018 року №1279 « Про  затвердження Програми «Безпечне  місто 2019-2022 роки»

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету громади за 9-ть місяців 2021 року.
  2. Про затвердження додаткової угоди до  договору між Чортківською міською  та Заводською селищною радами про передачу міжбюджетного трансферту на 2021 рік.

34.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №142  «Про  бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2021 рік»

  1. Про звернення депутатів Чортківської міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення перенесення рахунків комунальних некомерційних медичних підприємств в Державну казначейська службу  України.

36.Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянам в с. РосохачЧортківського району Тернопільської області.

37.Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

38.Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянам в с. СкородинціЧортківського району  Тернопільської області.

39.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в м. Чортків Чортківського району Тернопільської  області.

40.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в м. Чортків Чортківського району Тернопільської  області.

41.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. *** в с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської  області.

42.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці в с. СкородинціЧортківського району Тернопільської  області.

43.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування в м. Чортків, Тернопільської області.

44.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок у постійне користування в м. Чортків, Тернопільської області.

45.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину в с. Біла Чортківського району Тернопільської  області.

46.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Тернопільобленерго.

47.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельні ділянки громадянам  в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

48.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки в  с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.

49.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

50.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с.Скородинці Чортківського району Тернопільської  області.

51.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

52.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в м. Чортків Тернопільської області.

53.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

54.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

55.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок у постійне користування в м. Чортків,Тернопільської області.

56.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок у постійне користування в м. Чортків,Тернопільської області.

57.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в м. Чортків, Тернопільської області.

58.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу земельної ділянки безоплатно у власність громадянину  в с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

59.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу земельної ділянки безоплатно у власність громадянам  в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

60.Про внесення змін до рішення міської ради від 29 жовтня  2021 року № 728 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області».

61.Про внесення змін до рішення міської ради від 29 жовтня  2021 року № 713 «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам в с. Скородинці Чортківського району Тернопільської області».

62.Про внесення змін до рішення міської ради від 29 жовтня 2021 року №723 «Про надання дозволу на розроблення проектів щодо відведення земельних ділянок у постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «МРІЯ 2А» в м. Чортків Чортківського району Тернопільської області».

63.Про надання дозволу Представництву Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж історико-культурного призначення (території Єврейського кладовища) по вул. Дмитра Пігута, 31 Б – Незалежності, 24 А в м. Чорткові Тернопільської області.

64.Про припинення  права постійного користування земельною ділянкою.

65.Про передачу в постійне користування управлінню культури та мистецтва Чортківської міської ради земельної ділянки площею 0,3341 га  по вул. Івана Франка, 1  в м. Чорткові Тернопільської області.

66.Про затвердження комісійного акту щодо не порушення меж земельних ділянок в м. Чортків, вул. Млинарська,26 Тернопільської області.

67.Про передачу у власність земельної ділянки громадянину с. Росохач Чортківського району Тернопільської області(Лотоцький).

68. Різне.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту