Чортків online

Чортківська стоматологічна поліклініка переїхала на інше місце

 
Чортківська міська стоматологічна поліклініка змінила місце розташування. Від сьогодні, 1 грудня, стоматологічні послуги надаватимуть в окремому приміщенні ортопедичного відділу стоматколіклініки поблизу Центру первинної медико-санітарної допомоги.
 
Як розповів директор міської стоматологічної поліклініки Іван Веретик, у декількох кабінетах вже завершився сучасний ремонт, у ще кількох – прямо зараз він триває. Втім вже сьогодні стоматологи мають всі умови для надання якісних послуг.
 
«Реформа Чортківської центральної міської лікарні триває. Згідно з нею, стоматологічна поліклініка повинна була переїхати на нове місце. Облаштовуємось, звикаємо, приймаємо перших пацієнтів. Вже виконали ремонтів на 70 тисяч гривень. Щиро вдячний міському голові Володимиру Шматьку та його заступнику Віктору Гурину за підтримку та за те, що переймаються проблемами медицини, в тому числі державної стоматології.
 
Окрема вдячність директору Чортківського фахового медичного коледжу Любомиру Білику за спонсорську допомогу в облаштуванні стоматологічних кабінетів. Зауважу, що на базі нашої поліклініки щороку практикуються зубні техніки з коледжу, тож для Любомира Степановича безпосередньо дуже важливі умови для повноцінної роботи у цьому приміщенні», – зауважив Іван Веретик.
 
Директор стоматполіклініки зазначає, що, звичайно, із приватними стоматологіями конкурувати важко, втім і ціни у державній – суттєво нижчі. При цьому безкоштовно послуги надають дітям до 16 років, а дорослим безоплатно лікують ургентний зубний біль.
 
Тож запрошуємо скористатись послугами Чортківської міської стоматологічної поліклініки, але вже в іншому приміщенні!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту