Чортків online

За 11 місяців майже шість з половиною тисяч людей скористалися послугами модульної громадської вбиральні

✅За 11 місяців поточного року послугами громадської вбиральні, що по вул. Шевченка (біля військкомату), скористалося 6 463 людини. Нагадаймо, що одноразове користування вартує 5 гривень. Відтак, станом на 1 грудня за послуги громадської вбиральні мешканці та гості міста сплатили 32 315 гривень.
Варто зазначити, що вбиральня пристосована для людей з інвалідністю, батьків з дітьми та обладнана пеленальним столиком. А у кожній кабінці є пісуар, туалет, умивальник, дзеркало та електросушка для рук. На дверях встановлені індикатори зайнятості, які дозволяють бачити, чи хтось перебуває всередині кабінки.
Ззовні, на стіні вбиральні встановлений купюроприймач для плати за послугу. На даний момент він призначений для роботи лише із паперовими грішми, проте, в скорім часі в скорім часі з’явиться можливість безготівкової оплати та оплати монетами.
✅Окрім того, працівники КП «Благоустрій», котре обслуговує громадську вбиральню, просить усіх користувачів сплачувати за послуги вбиральні цілими та не пом’ятими купюрами. Зауважимо, що через використання пошкоджених грошей, купюроприймач ламається, відтак, двері до кабінок можуть блокуватися.
 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту