Чортків online

Запеклих вогонь не пече: у Чорткові відзначили 30-ліття Збройних Сил України

Сьогодні, 6 грудня, відзначають 30-ліття створення Збройних Сил України. З цієї нагоди у Центрі культурних послуг імені Катерини Рубчакової у Чорткові на урочистості зібрались усі, хто колись мав чи зараз має честь захищати територію нашої країни від ворогів – ветерани війн, військовослужбовці, що дислокуються у Чорткові, учасники російсько-української війни та працівники Збройних Сил України.
 
«Щиро радий, що уся зала сьогодні заповнена українськими військовослужбовцями – цвітом нації. Адже ви ті, хто, прийнявши присягу на вірність українському народові, точно її не зрадить. Допоки ви стаєте на захист країни, Україна – сильна і має майбутнє. Пам’ятайте, що ви не самі, з вами завжди сотні тисяч волонтерів та десятки мільйонів українців. Щиро дякую кожному і кожній з вас за тверду життєву позицію і любов до України!», – зауважив у вітальному слові міський голова Чорткова Володимир Шматько.
 
З нагоди відзначення 30-ї річниці створення Збройних Сил України та відновлення Незалежності України подяки Чортківського міського голови оголосили:
✅Миколі Сандулу – полковнику, командиру військової частини А-1915, учаснику бойових дій антитерористичної операції на сході України;
✅Станіславу Храптовичу – підполковнику, командиру першого артилерійського дивізіону військової частини А-3215, учаснику бойових дій антитерористичної операції на сході України;
✅Сергію Ємельянову – підполковнику, начальнику Чортківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, учаснику бойових дій антитерористичної операції на сході України;
✅Максиму Давибіді – майору, командиру військової частини 7167, учаснику бойових дій антитерористичної операції на сході України.
 
Також із вітаннями до військовослужбовців завітали народний депутат України Володимир Гевко, преосвященний Владика Димитрій Григорак, настоятель храму святої Покрови отець Михаїл Левкович, депутати Тернопільської обласної ради Любомир Білик, Василь Вислоцький, Василь Градовий та Олег Войцишин, голова Чортківської районної ради Марія Чупрій та перший заступник голови Чортківської РДА Михайло Демчук.
 
Концертна програма для військових складалась із виступів оркестру Теребовлянського фахового коледжу культури та мистецтв, колективу Тернопільської обласної філармонії, а також місцевих артистів.
 
Після концерту начальники військових частин, їхні заступники та інші військовослужбовці разом із міським головою Чорткова Володимиром Шматьком, народним депутатом України Володимиром Гевком, депутатом Тернопільської облради, директором Чортківського фахового медичного коледжу Любомиром Біликом та преосвященним Владикою Димитрієм Григораком оглянули якісне будівництво зони зберігання засобів масового ураження на території колишнього аеродрому.
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту