Чортків online

У міській раді представили бренд святкування 500-ліття Чортківської магдебурії

Сьогодні, 10 грудня, у Чортківській міській раді представникам готельно-ресторанного бізнесу, харчової промисловості, малого та середнього бізнесу, майстрам народної творчості та народним умільцям, виробникам сувенірної продукції офіційно представили бренд відзначення 500-ліття Чорткова у статусі міста, який широко використовуватиметься протягом усього 2022 року.
 
Логотип 500-ліття Чорткова складається із трьох елементів:
?контурів шпилів будівель Чортківської міської ради, Старої ратуші, Центру культурних послуг імені Катерини Рубчакової та Монастиря ордену Кармелітів сестер Шариток;
?числа 500 у вигляді урочистої святкової стрічки;
?слогану «Чортків відбувається для тебе/мене/світу/всієї країни», який інтерпретуватимуть під кожну подію.
 
В айдентиці використані два основні кольори – меланж і бірюза, і ще один додатковий – попелястий. Також у брендуванні 500-ліття Чорткова використовуватимуть лише три шрифти – для заголовків, «дескрипшина» та основного тексту.
 
Всі присутні отримали, ознайомились та погодились із Правилами використання бренду, після чого вони зможуть використовувати айдентику у своїх кафе, ресторанах, та на всій продукції.
 
У гайдлайні бренду, котрий отримали підприємці, детально прописані правила і рекомендації, а найголовніше – представлені дизайн-рішення, як-от візуалізація бренду на друкованих матеріалах, білбордах та сітілайтах, прапорах, футболках, масках, подарункових пакетах, рюкзаках, коробках, повітряних кульках тощо.
 
Поки що абсолютно кожен може завантажити собі логотип бренду, адаптований для встановлення на шпалери мобільних телефонів та комп’ютерів, а також заставку для сторінки у Facebook за посиланням.

 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту