Чортків online

Непосипані та непрогорнуті дороги у Чортківській громаді – на балансі облдержадміністрації

 
Чортківська міська рада повідомляє, що автомобільні дороги з Чорткова до села Бичківці (через с. Біла та с. Скородинці), від М-19 до Росохача, від М-19 до с. Горішня Вигнанка, Переходи, Пастуше – перебувають на балансі Тернопільської обласної державної адміністрації.
 
Тернопільська ОДА оголошувала тендер на експлуатаційне утримання доріг цих доріг, переможцем стало ТОВ «БМ-БУД». Саме вони відповідають за належне утримання доріг, зокрема зобов’язані вчасно посипати автошляхи протиожеледною сумішшю, прогортати їх, проводити ямковий ремонт тощо.
 
Втім, як ми бачимо, ТОВ «БМ-БУД» вже вкотре жодним чином не реагує на опади у вигляді снігу, всі вищевказані автошляхи не посипані та не прочищені. Міський голова Чорткова Володимир Шматько кардинально незадоволений роботою підрядника, неодноразово звертався і безпосередньо до «БМБУД», і до Тернопільської ОДА із проханням забезпечити якісне виконання умов договору.
 
Чортківська міська рада вкотре звертається із проханням до Тернопільська обласна державна адміністрація вплинути на ситуацію, бо халатне ставлення підрядника до безпеки на дорозі може стати причиною дорожньо-транспортних пригод.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту