Чортків online

ЩО МОЖНА КУПИТИ НА РІЗДВЯНОМУ ЯРМАРКУ У ЧОРТКОВІ?

❄️Різдвяний ярмарок-майстерня у Чорткові вже гостинно приймає покупців на перетині вулиць Шевченка та Ринок. Тут ви можете знайти і прикраси для ялинки, і крафтові ласощі, і сувенірну продукції. Словом, товар знайдеться навіть для найвибагливішого цінителя хенд-мейду.
❄️Щоб детальніше розповісти вам про продукцію, яку презентують народні умільці, ми розпочинаємо цикл знайомств із майстрами, що працюють на різдвяному ринку.
❄️До вашої уваги в’язані вироби із м’яких, пухнастих та ніжних ниток «алізе-пуфі». Подушки, домашні капці, іграшки, одяг та багато іншого можна придбати в майстрині Лілії Градової. Цікаво, що все жінка в’яже просто руками, без застосування гачка чи спиць.
❄️Пані Лілія вже понад два роки створює свої вироби з ниток «алізе-пуфі». Жінка розповідає, що в середньому на створення однієї подушки чи шапки потрібно від 2 до 4 годин.
❄️Варто зазначити, що Ліля щодня приділяє улюбленій справі понад шість годин. Не зважаючи на це, ціни досить демократичні – від 100 до 250 грн за виріб.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту