Чортків online

ТОВ «Калина Фармінг» подарувала Білівській опорній школі новий твердопаливний котел

 
Сьогодні якість розвитку громади напряму залежить від партнерських відносин у трикутнику «влада-бізнес-громада». Представники бізнесу Чортківської громади підтримують постійний діалог з місцевою владою, неодноразово подаючи руку помочі. Особливо це стосується ТОВ «Калина Фармінг», котре має земельні паї у селах нашої громади. Аграрне підприємство на чолі зі Скоттом Кованом вкотре не залишилось осторонь болючої проблеми та придбало Білівській опорній школі новий твердопаливний котел вартістю 257 тисяч гривень.
 
Сьогодні із подарунковим сертифікатом на твердопаливний котел BRSM 350 та наборами солодощів з нагоди Дня святого Миколая до діток Білівського опорного закладу середньої освіти І-ІІІ ступенів завітав генеральний директор ТОВ «Калина Фармінг» (раніше – ТОВ «Нива Біла» Скотт Кован, аби привітати школярів зі святом добра і щедрості.
 
«Діти, вітаємо від всієї нашої компанії вас зі святом Миколая! Ми, як годиться, прийшли сьогодні не з пустими руками. Щиро сподіваємось, що наші подарунки будуть для вас корисними та потрібними», – зауважив Скотт Кован.
 
Міський голова Чорткова Володимир Шматько від імені усієї громади щиро дякує ТОВ «Калина Фармінг» та генеральному директору Скотту Ковану за черговий яскравий прояв соціальної відповідальності бізнесу та висловлює сподівання на подальшу плідну співпрацю!
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту