Чортків online

Вихованці центрів «Дорога в життя» та «Дім милосердя» отримали подарунки до Дня Святого Миколая від страхової компанії «PZU Україна»

Кожна дитина щороку чекає 19 грудня. Цього дня до кожної оселі приходить Святий Миколай та дарує подарунки і солодощі.

У п’ятницю, 17 грудня, напередодні свята Миколая до реабілітаційних центрів нашої громади «Дорога в життя» та «Дім милосердя» із солодощами та подарунками для вихованців завітав міський голова Володимир Шматько, працівники страхової компанії «PZU Україна», отець Андрій Левкович та депутатка міської ради Олена Скалій.

Страхова компанія «PZU Україна» вже вкотре підготувала для вихованців обох центріі сюрприз у вигляді солодких подарунків та сертифіката на суму 30 тис. грн на придбання потрібного реабілітаційного обладнання! Подарунки урочисто вручив керівник відділення страхової компанії у Чорткові Володимир Пандрак.

Голова Чортківської МТГ Володимир Шматько від імені мешканців громади щиро подякував компанії «PZU Україна» за благодійність, яка вже стає доброю традицією, зазначивши що вони є зразковим прикладом відповідального іноземного бізнесу в Україні.

Окрім того, привітали малечу отець Андрій Левкович разом із депутаткою Оленою Скалій. Вони вручили вихованцям реабілітаційного центру «Дорога в життя» канцелярське приладдя, полімерну глину, набори креативної творчості, фрукти і солодощі.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту