Чортків online

ЩО МОЖНА КУПИТИ НА РІЗДВЯНОМУ ЯРМАРКУ У ЧОРТКОВІ?

❄А ви вже прикраси свою новорічну ялинку і задекорували будинок? Якщо ні, то чудові ялинкові іграшки, віночки, ляльки-мотанки та тематичні сувеніри в авторському етно стилі можна придбати на різдвяному ярмарку-майстерні у Чорткові. Створює все це майстриня художнього моделювання, доцент кафедри образотворчого мистецтва, дизайну та методики їх навчання ТНПУ ім. В. Гнатюка, заслужена майстриня народної творчості України Ірина Вербіцька.
❄Варто відзначити, що у всіх виробах, які презентує пані Ірина, переважають натуральні матеріали – льон, мішковина, хутро та рослинні елементи. Жінка розповідає, що починає готуватися до циклу різдвяно-новорічних свят ще у вересні. Самотужки вирощує та заготовляє солому, сіну, лозу, шишки різних розмірів та інші природні матеріали, з яких і створює свої диво-іграшки і декор для дому.
❄Цікаво, що займається майстриня улюбленою справою «відколи себе пам’ятає», а коли виросла, то і обрала майбутню професію за покликом серця. Тож кожен виріб пані Ірини створений з особливим натхненням та любов’ю.
❄Ялинкові кульки, ангелята, кумедні звірі, сніговики та багато іншого, чим можна вдягнути зелену красуню та перетворити свою ялинку на авторський витвір мистецтва. Особливої уваги заслуговує символ прийдешнього року – миле тигреня, пошите із мішковини. До слова, кількість їх обмежена – лише 350 екземплярів.
❄В скорім часі асортимент розшириться – з’являться дідухи, новорічні віночки, свічники та багато цікавого різдвяного декору для дому.
❄Ціни на вироби пані Ірини коливаються від 20 до 350 гривень – залежно від виду та складності декору.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту