Чортків online

У Чорткові відбувся благодійний турнір з футболу до Дня святого Миколая

Управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради спільно з Федерацією футболу Чортківщини провели благодійний турнір з мініфутболу до Дня святого Миколая. У змаганнях взяли участь 12 команд з різних куточків району, і завдяки благодійним внескам футболістів, глядачів, підприємців вдалось зібрати 22 380 гривень для реабілітаційного центру осіб з інвалідністю «Дорога в життя».

Турнір проходив протягом вихідних, 18-19 грудня, на новому футбольному полі зі штучним покриттям на стадіоні «Харчовик». На змагання заявились наступні команди: «Сила людей» Чортків, Росохач, Мельниця-Подільська, Жилинці, Бурдяківці, Заводське, дві команди військової частини А1915, «Братство святого Йосифа» Чортків, «Хортиця» Чортків, Палашівка, Борщів.

Офіційно відкриваючи турнір, міський голова Чорткова Володимир Шматько подякував усім, хто не пошкодував часу, сил та коштів, приїхав на змагання задля того, щоб допомогти дітям, а також побажав успіху усім командам-учасницям.

Завітали на відкриття і вихованці центру «Дорога в життя», неймовірно виконавши спершу гімн України, а потім пісню «Ой, хто, хто Миколая любить».

Згідно з регламентом, 12 колективів поділили на 4 групи по 3 команди. Потім переможці груп зійшлись у півфіналах. «Сила Людей» Чортків впевнено обіграла команду із Мельниці-Подільської – 6:1, а Росохач розгромив Бурдяківці із рахунком 10:0.

Переможця турніру довелось визначати аж у серії післяматчевих пенальті, адже основний час закінчився із нічийним рахунком 2:2. У підсумку футболісти Росохача виявились влучнішими за ФК «Сила людей», перемігши 3:2 по пенальті та здобувши звання чемпіонів. У матчі за 3 місце було забито аж 11 голів, де Мельниця-Подільська із рахунком 7:4 обіграла Бурдяківці.

Нагороджували переможців та призерів турніру міський голова Чорткова Володимир Шматько разом із народною депутаткої України Євгенією Кравчук.

Загалом вдалось зібрати 22 380 гривень, за котрі для вихованців реабілітаційного центру осіб з інвалідністю «Дорога в життя» придбають два кондиціонери.

Чортківська міська рада та Асоціація футболу Чортківщини дякує за фінансову допомогу отцю церкви Святої Покрови Андрію Левковичу, ГО «Центр Ініціатива», депутатам міської ради Олені Скалій, Степанії Рудик, Людмилі Пиняк, Наталії Великоборець, Петру Гевку, Андрію Зазуляку, приватним підприємцям Ігорю Марчину («Спортсвіт»), Галині Петрик («Супутник»), Наталії Король («Caffeine»), Віталію Кресінському («Геоюнікс»), Юрію Кривому («Гастроном»), Василю Лемішку («Книгарня»), Ярославу Ковтуну («F5»).

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту