Чортків online

Футбольну команду Чортківської ДЮСШ нагородили за 2 місце у Чемпіонаті Тернопільської області

Завершується рік, тож настав час підбивати підсумки. У тому числі – спортивні, зокрема футбольні. Сьогодні до Чорткова завітав голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик, щоб привітати тренера та команду Чортківської дитячо-юнацької спортивної школи за здобуте друге місце у Дитячо-юнацькій футбольній лізі Тернопільської області U-15.
 
«Хлопці, щиро вітаю вас із серйозним досягненням! Зважаючи на високий рівень футболу у цьогорічному розіграші ДЮФЛ, «срібло» – направду солідний показник. Переконаний, що у вашої команди та у кожного з вас зокрема велике спортивне майбутнє. Головне – плідна праця, і у вас обов’язково все вийде! Окрема вдячність вашому тренеру Віктору Данилишину, якому вдалось зробити із вас справжню команду», – у вітальному слові зауважив Тарас Юрик.
 
Заступник міського голови Віктор Гурин подякував юним футболістам за прекрасний сезон та запевнив, що міська влада і надалі підтримуватиме та розвиватиме Чортківську ДЮСШ.
 
Команду нагородили грамотами, медалями, кубком за друге місце, а також Тарас Юрик від імені Асоціації футболу Тернопільщини подарував хлопцям комплект футбольної форми.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту