Чортків online

ПРОЕКТ порядку денного та регламенту роботи тридцять п’ятої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 23 грудня 2021 року

ПРОЕКТ
порядку денного та регламенту роботи тридцять п’ятої сесії Чортківської міської ради

VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 23 грудня 2021 року

 

1 Звіт Чортківського міського голови за 2021 рік.

2. Про затвердження угоди про партнерську співпрацю.

3.Про затвердження Положення про уповноважену особу (осіб) з питань організації та проведення закупівель Чортківської міської ради.

4.Про внесення змін в рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №84 « Про затвердження Програми розвитку й підтримки сфери надання адміністративних послуг на території Чортківської міської територіальної громади Тернопільської області на 2021-2023 роки».

5.Про затвердження Програми сприяння оборонній та мобілізаційній готовності на території Чортківської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

6.Про скасування рішення виконавчого комітету від 18 жовтня 2000року № 562.

7.Про завершення приватизації об’єкта комунальної власності – комплексу господарського двору в м. Чорткові по вул. Монастирська,9.

8.Про приватизацію шляхом викупу нежитлового приміщення в м. Чортків по вул.. Богдана Хмельницького,31-В

9.Про включення до Переліку другого типу об’єкта комунальної власності для передачі в оренду без проведення аукціону.

10.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №118 «Про затвердження Програми підтримки та стимулювання створення ефективних об’єднань
співвласників багатоквартирних будинків Чортківської міської територіальної громади на 2021- 2023 роки».

11.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 №174 « Про затвердження структури апарату та виконавчих органів Чортківської міської ради, граничної чисельності апарату та виконавчих органів»

12.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 № 91 «Про затвердження Програми надання адресної грошової допомоги громадянам Чортківської міської
територіальної громади на 2021-2023 роки».

13. Про затвердження Програми відшкодування вартості проїзду хворим з хронічною нирковою недостатністю на 2022-2023 роки.

14.Про надання дозволу на списання основних засобів.

15.Про надання дозволу КНП «Чортківська міська стоматологічна поліклініка» на передачу майна КНП «Чортківська міська центральна лікарня».

16.Про внесення змін до Статуту комунального некомерційного підприємства « Чортківська центральна міська лікарня» Чортківської міської ради.

17.Про перейменування Чортківської міської комунальної музичної школи Чортківської міської ради та затвердження Статуту в новій редакції

18.Про створення комунального підприємства «Агенція місцевого економічного розвитку» та затвердження його Статуту.

19.Про затвердження Програми «Молодь. Чортківської міської територіальної громади на 2022-2025 роки»

20.Про внесення змін до рішення міської ради від 10 лютого 2017 року № 521 «Про утворення відділу державного архітектурно – будівельного контролю Чортківської міської ради»

21.Про затвердження Регламенту виконавчого комітету Чортківської міської ради VІІІ скликання в новій редакції.

22.Про внесення змін до Регламенту Чортківської міської ради VІІІ скликання.

23. Про затвердження плану роботи Чортківської міської ради на І півріччя 2022року

24.Про затвердження договорів з Чортківською міською радою.

25.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №142 «Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2021 рік»

26. Про затвердження угоди між Чортківською районною та Чортківською міською радами.

27. Про оплату праці міського голови на 2022 рік.

28.Про затвердження договору між Чортківською міською та Тернопільською обласною радами про міжбюджетний трансферт на 2022рік.

29.Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2022рік.

30.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово- розважальної та ринкової інфраструктури по вул. Тараса Шевченка, 6, м. Чортків,Тернопільська обл.

31.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу по вул. Дениса Січинського, м. Чортків, Тернопільської області.(не  погоджено)

32.Про надання дозволу Чортківській міській раді  на розроблення детального плану території для будівництва  і обслуговування багатоквартирного житлового будинку  з об’єктами торгово – розважальної та  ринкової інфраструктури по вул. Людвіга  Носса,16 А  м. Чортків Тернопільської області.

33.Про надання дозволу Чортківській міській раді  на розроблення  детального плану території для будівництва  та обслуговування індивідуального гаражу по вул. Дениса Січинського м.Чортків Тернопільська області

34.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у
власність земельних ділянок громадянам в с. Скородинці, Чортківського району Тернопільської області.

35.Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність
громадянам в с. Скородинці Чортківського району Тернопільської області

36.Про надання дозволу  на складання технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул. кн. Володимира Великого,29 в м.Чортків Тернопільської області (за заявою ВАТ Агромаш).

37.Про внесення змін до рішення міської ради від 02 грудня  2021 року № 801 «Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі на (місцевості) у власність громадянам в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області».

38.Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність
громадянам с. Пастуше Чортківського району Тернопільської області.

39.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у
власність земельних ділянок громадянам в м. Чортків Тернопільської області.

40.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у
власність земельних ділянок громадянам в с. Бичківці, Чортківського району Тернопільської області

41.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у
власність земельних ділянок громадянам в с. Біла, Чортківського району Тернопільської області.

42.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у
власність земельних ділянок громадянам в с. Скородинці, Чортківського району Тернопільської області.

43.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у
власність земельних ділянок громадянам в с. Росохач,  Чортківського району Тернопільської області.

44.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянці *** в с. Переходи  Чортківського району Тернопільської області.

45.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у
власність земельних ділянок громадянам в с. Горішня Вигнанка, Чортківський район Тернопільської області.

46.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. *** в с. Росохач, Чортківського району Тернопільської  області.

47.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину *** в с. Переходи Чортківського району Тернопільської  області.

48.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в с. Біла, Чортківського району Тернопільської  області.

49.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в м. Чортків Тернопільської  області

50.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці *** в м. Чортків Чортківського району Тернопільської  області .( не погоджено)

51.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Синенького -12» в м. Чортків, Тернопільської області.

52.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Козак Валентині Петрівні в с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської  області.

53.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в с. Пастуше, Чортківського району Тернопільської  області.

54.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці *** в с. Бичківці Чортківського району Тернопільської  області.

55.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Релігійній  Організації «Східний Вікаріат Чоловічого Домініканського Ордену в Україні Римсько – Католицької Церкви» м. Чортків  Тернопільської області

56.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

57.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

58.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, громадянину  ***  в с. Бичківці Чортківського району , Тернопільської області.

59.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

60.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в м. Чортків Тернопільської області.

61.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ВАТ Чортківський завод «Агромаш», ***.,  ***., ***. , ***  по вул. Князя Володимира Великого 29-А, в м. Чортків Тернопільської області.

62.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність гр. *** в с. Переходи Чортківського району Тернопільської області.

63.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зміна цільового призначення  по вул. Млинарська 18 –А в м. Чортків Тернопільської області (за заявою  ***).

64.Про надання дозволу на укладення договору оренди земельної ділянки, між Чортківською міською радою та Б*** по вул. Князя Володимира Великого, 29 В  в  м. Чорткові, Тернопільської області.

65.Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки від 15.10.2008 р. по вул. Носса м. Чорткові

66. Про внесення змін до рішення міської ради від 29 жовтня  2021 року № 728 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Релігійній Організації «Парафії Різдва Пресвятої Богородиці» в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

67.Про надання дозволу Представництву Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж історико-культурного призначення (території Єврейського кладовища) по вул. Дмитра Пігута, 31 Б – Незалежності, 24 А в м. Чорткові Тернопільської області.( не погоджено).

68.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам с. Скородинці Чортківського району  Тернопільської області.

69. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування в м. Чортків Тернопільської області.(укравтодор)

70. Про надання дозволу управлінню освіти молоді та спорту Чортківської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,33 га у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти за адресою вул. Середина,18а с. Біла  Чортківського  району Тернопільської  області.

71.Про надання дозволу управлінню освіти молоді та спорту Чортківської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,980 га у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти за адресою вул. Шевченка,64 А в м. Чортків   Тернопільської  області

72.Про надання дозволу управлінню освіти молоді та спорту Чортківської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,149 га у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти за адресою вул. І. Хичія, 1 в м. Чортків   Тернопільської  області

73.Про надання дозволу управлінню освіти молоді та спорту Чортківської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,5 га у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти за адресою вул.. К. Рубчакової 22-а м. Чортків   Тернопільської  області.

74.Про надання дозволу управлінню освіти молоді та спорту Чортківської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,5 га у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти за адресою вул. О. Маньовського,1 м. Чортків   Тернопільської  області.

75.Про надання дозволу управлінню освіти молоді та спорту Чортківської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,68 га у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти за адресою вул.. Зелена 7А, м. Чортків   Тернопільської  області.

76.Про надання дозволу управлінню освіти молоді та спорту Чортківської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,38 га у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти за адресою вул.. Замкова,2 м. Чортків   Тернопільської  області.

77.Про надання дозволу управлінню освіти молоді та спорту Чортківської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,6 га у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти за адресою вул. Залізнична,10 м. Чортків   Тернопільської  області.

78.Про прийняття у комунальну власність земель колгоспу «Поділля» на території Бичківської сільської ради.

 79. Різне.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту