Чортків online

У міській раді пройшли навчання з питань пожежної безпеки

 
Сьогодні, 22 грудня, рятувальники пожежно-рятувальної частини Чортківського району (ДПРЧ-6) провели навчання з питань пожежної безпеки для працівників міської ради.
В рамках навчання в міськраді змоделювали виникнення надзвичайної ситуації. За легендою, в сесійній залі відбулось загорання, що призвело до чималого задимлення. Відтак, для усіх пролунав сигнал, який сповіщав про необхідність евакуації. Після прибуття пожежників виявилось, що один із працівників не встиг вчасно покинути приміщення і потребує першої медичної допомоги.
Окрім того, головний інспектор Чортківського РУ ГУДСНС у Тернопільській області Андрій Кастранець провів інструктаж з правильного використання порошкового вогнегасника.
«Правильні і злагоджені дії при виникненні надзвичайної ситуації – запорука успіху. Тому всі повинні бути готові і знати, як діяти під час пожежі, як загасити вогонь та надати першу медичну допомогу потерпілому. Холодний розумі і розважливість – головні ваші помічники у небезпечних для життя та здоров’я умовах», – зазначив Андрій Кастранець.
До слова, окремі бригади рятувальників сьогодні протягом дня проводять профілактичні бесіди із мешканцями громади.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту