Чортків online

Чортківська музична школа стала мистецькою

Чортківська міська музична школа досі залишалась єдиним закладом у системі культури, котрий не реформували у цьому році відповідно до чинних норм законодавства, а головне – під сучасні потреби дітей.
 
На черговому засіданні сесії Чортківської міської ради депутати змінили назву закладу з Чортківської музичної школи на Чортківську мистецьку школу та затвердили статут перейменованої установи.
 
«Напередодні ми провели опитування, в якому взяли участь майже 900 респондентів. Це діти віком від 3 до 5 років та їхні батьки, а також учні початкових класів усіх шкіл та садочків Чортківської громади. Запитували, як вони зараз проводять своє позашкілля, якими видами мистецтва цікавляться, які мають хобі, котрі хотіли би розвивати?
Результати опитування чітко показали, що тими послугами, які зараз надає музична школа, ми на 70% не покриваємо запитів дітей! Не даємо їм того, що вони хотіли б спробувати чи вивчати.
 
Тому перейменування музичної школи у мистецьку – це лише перший крок. Із 1 січня ми дещо змінимо структуру школи, відкриємо чимало нових відділень та до травня в експериментальному режимі напрацьовуватимемо нову модель установи», – прокоментувала рішення заступниця міського голови Чорткова Людмила Колісник.
 
Про подальші нововведення у Чортківській мистецькій школі читайте згодом у наступних публікаціях.

 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту