Чортків online

ЩО МОЖНА КУПИТИ НА РІЗДВЯНОМУ ЯРМАРКУ У ЧОРТКОВІ?

 
❄А ми продовжуємо знайомити вас із майстрами, котрі презентують свою продукцію та вироби на різдвяному ярмарку у Чорткові. На черзі – сім’я Андрія та Марти Стрижаків, котрі торгують різноманітними медовими смаколиками із горіхами та сухофруктами, власноруч виготовленим милом, натуральними косметичними засобами на основі меду та унікальними восковими свічками.
❄Пан Андрій вже понад 20 років займається пасікою та збором меду. Розповідає, що перший досвід роботи з бджолами отримав на заробітках у Польщі, а повернувшись, вирішив започаткувати свою справу у рідному селі Пробіжна. На даний момент у пасічника вже є 50 сімейств бджіл, котрі і виготовляють основу для всієї продукції, що є у майстрів.
❄Головною гордістю є свічки із бджолиного воску, які пан Андрій з дружиною Мартою виготовляють власноруч. Самотужки створюють унікальні форми, в котрі і заливають віск. У сім’ї Стрижаків можна придбати свічки різної форми і тематики – Стрітенські, для Святвечора, Великодня чи просто для декору будинку.
❄«Свічки потрібно запалювати в домі. Вони додають неповторну атмосферу, заспокоюють та наповнюють будинок позитивною енергетикою – особливо, якщо свічка освячена. До прикладу, при грозі, хворобах чи негараздах в родині варто запалити Стрітенську свічку та молитися», – розповідає пан Андрій.
❄Окрім цього, можна придбати у сім’ї Стрижаків медове мило та бальзам із воску, котрі створює вже дружина – пані Марта. Виготовлена продукція повністю із натуральних масел та меду, що пом’якшують та тонізують шкіру.
❄Щодо цін на продукцію, то вони досить демократичні – можна знайти свічку з унікальним дизайном за 15 гривень, є і більші – вартість яких може сягати до 600 гривень. А мед можна придбати по 160-200 грн за літр, залежно від сезону збору.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту