Чортків online

Через незадовільне прибирання снігу Володимир Шматько провів оперативну нараду із комунальниками

Реагуючи на ситуацію із незадовільним та невчасним розчищенням доріг та тротуарів від снігу у Чорткові, зважаючи на численні зауваження місцевих жителів міський голова Володимир Шматько провів нараду із керівниками комунальних підприємств, водіями снігоприбиральної техніки та двірниками.
 
Володимир Шматько зазначив, що він кардинально незадоволений роботою комунальних служб протягом останніх днів. Адже, хоч сніжити і перестало, чимало вулиць досі погано прочищені або не прочищені зовсім. Втім, до честі комунальників зазначимо, що зараз у ремонті перебуває три одиниці снігоприбиральної техніки, що значно сповільнило їхню роботу.
 
Головне, що прозвучало під час робочої наради:
✅кожна одиниця снігоприбиральної техніки повинна бути закріплена за певною територією і має обслуговувати виключно її;
✅повинна бути персональна відповідальність водія снігоприбиральної техніки за виконання роботи на своїй закріпленій території;
✅найближчими днями на всій снігоприбиральній техніці встановлять GPS-трекери, завдяки яким можна буде відслідковувати, де і коли працював трактор;
✅у дні, коли спостерігаються складні погодні умови (сніг, хуртовини), двірники повинні працювати понаднормово, за це їм виплачуватимуть премії;
✅особливу увагу двірникам слід приділяти тротуарам, де сконцентрований найбільший потік людей.
 
ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ❗Нагадуємо підприємцям, які працюють у межах Чортківської громади, що вони зобов’язані своєчасно прибирати прилеглу територію входів до будівель та споруд від снігу та льоду, забезпечуючи безпеку пересування перехожих!
 
ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ, ДЕ Є ОСББ❗️ Також нагадуємо, що у багатоквартирних будинках, де створене ОСББ, жителі самотужки зобов’язані прибирати прибудинкову територію або ж наймати для цього підрядника. Як варіант – можна заключити договір із КП «Чортків дім», яке обслуговуватиме ваше ОСББ.
 
ДО УВАГИ ВОДІЇВ❗️ Просимо паркувати авто тільки в дозволених місцях, а також не залишати машини на узбіччях доріг. Інакше снігоприбиральна техніка не зможе належним чином розчистити вулиці.

????????????????????????????????????


Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту