Чортків online

Закупівля пари, гарячої води та пов’язаної продукції КНП “Чортківська ЦМЛ”

Обґрунтування технічних та якіних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

1

Назва предмета закупівлі

09320000-8 – Пара, гаряча вода та пов’язана продукція (Код ДК 021:2015 – 09320000-8 – Пара, гаряча вода та пов’язана продукція)

2

Вид процедури

Переговорна процедура закупівлі

3

Ідентифікатор закупівлі

UA-2021-11-19-014734-a

4

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Необхідність проведення закупівлі теплової енергії на 2-ге півряччя 2021 року зумовлена потребою в забезпеченні функціонування приміщень КНП «Чортківська ЦМЛ» та виконанням основних завдань та обов’язків його  підрозділів. Відповідно до ч. 2 ст. 5 Закону України “Про природні монополії” Антимонопольним комітетом України ведеться зведений перелік суб’єктів природних монополій на підставі реєстрів суб’єктів природних монополій у сфері житлово-комунального господарства, що формуються національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. На офіційному веб-сайті Антимонопольного комітету України (http://www.amc.gov.ua) розміщено зведений перелік суб’єктів природних монополій. Комунальне підприємство теплових мереж Тернопільської обласної ради «Тернопільтеплокомуненерго» займає монопольне (домінуюче) становище щодо транспортування теплової енергії магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами у місті Чорткові – закупівля (постачання) теплової енергія у гарячій воді/парі.  Внаслідок чого, договір про закупівлю товару з теплової енергії у гарячій воді/парі може бути укладено лише з одним постачальником, а саме з Комунальним підприємством теплових мереж Тернопільської обласної ради «Тернопільтеплокомуненерго»

Умови застосування – відповідно до абзацу четвертого пункту 2 частини другої статті 40 Закону України «Про публічні закупівлі», якою передбачено, проведення переговорної процедури в разі, якщо роботи, товари чи послуги можуть бути виконані, поставлені чи надані виключно певним суб’єктом господарювання за наявності одного з таких випадків: відсутність конкуренції з технічних причин.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства.

5

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік.

6

Очікувана вартість предмета закупівлі

1 963 020 грн, з ПДВ

7

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг, щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів відповідно до Розпорядження Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 23.09.2020 № 1487.

Відповідно до Методики:

ОВрег = V × Цтар,

де:

ОВрег – очікувана вартість закупівлі товарів/послуг, щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів;

V – кількість (обсяг) товару/послуги, що закуповується;

Цтар – ціна (тариф) за одиницю товару/послуги, затверджена відповідним нормативно-правовим актом.

Очікуване споживання на 2-ге півріччя 2021 року – 500 Гкал. Тариф – 3926,04 грн з ПДВ. Загальна вартість предмета закупівлі на 2-ге півряччя 2021 року – 1963020 грн, з ПДВ (500 х 3926,04 = 1963020 грн.).

Рубрики: Оголошення

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту