Чортків online

Чортківські рятувальники долучаться до відзначення 500-ліття Чорткова

Чортківське районне управління ГУ ДСНС України активно долучатиметься до подій з відзначення 500-ліття Чорткова у статусі міста. Зокрема Чортківська міська рада планує відразу декілька подій протягом року провести за участі рятувальників. Також допомагати виявила ініціативу творча команда «Чорна ізолента» на чолі з Василем Біликом, які є авторами муралу на оглядовій вежі пожежної частини Чорткова.
 
Як розповіла заступниця міського голови Чорткова Людмила Колісник начальнику Чортківського РВ ДСНС Володимиру Закалову, саме зараз завершуються роботи над формуванням повного плану заходів та подій, котрі відбуватимуться у Чорткові протягом усього року, приурочених 500-літтю міста.
 
«Ми стараємось рівномірно розпланувати події протягом усього року, щоб кожного місяця кожен житель чи гість Чорткова знайшов для себе щось цікаве, відтак і заходи – будуть максимально різнопланові. Хочемо разом з вами активно розвивати тему рятувальної служби, зробити її більш відкритою та ближчою до людей, тому плануємо декілька спільних заходів», – зауважила Людмила Колісник.
 
Зокрема у 2022 році попередньо заплановано спільно з рятувальниками та творчою командою «Чорна ізолента»:
✅відкрити музей іграшкових пожежних автомобілів у будівлі КПП (у колекції вже є 89 машинок, понад 30 з яких – колекційні);
✅продовжити проект #ДОВІРСЯЇМ та заснувати постійну фотовиставку у пожежній частині, приурочену чортківським рятувальникам;
✅провести квести, конкурси, цікаві тематичні заходи із дітьми до Дня захисту дітей та Дня міста.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту