Чортків online

Навчання в умовах пандемії: у яких школах громади навчаються дистанційно

 ОНОВЛЕНО
✅Навчання в умовах пандемії: у яких школах громади навчаються дистанційно
У зв’язку із різким збільшенням захворюваності на коронавірусну інфекцію, грип та ГРВІ у семи класах шкіл Чортківської громади учні навчаються дистанційно.
«На даний момент у навчальних закладах Чортківської громади спостерігається підвищення рівня захворюваності на сезонні респіраторні інфекції та COVID-19. Якщо хоча б в одного учня із класу підтверджують коронавірусну інфекцію, то на дистанційне навчання йде весь клас. Окрім того, в тих класах, де 30 і більше відсотків дітей хворі на грип чи ГРВІ також переходять на онлайн навчання.
✅Підтвердили COVID-19 в учнів одного класу Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 та №5. В учнів двох класів Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 лабораторно підтвердили коронавірусну інфекції. Окрім того, ще один клас цієї школи навчається вдома через велику кількість хворих на грип.
✅Дистанційно також навчаються в одному класів Білівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 і №6. Там багато дітей хворіють на грип на ГРВІ», – прокоментувала начальниця управління освіти, молоді та спорту Людмила Поліщук.
ОНОВЛЕНО
Ще в одному класі школи №2 та у двох класах Чортківської гімназії імені М. Шашкевича підтвердили коронавірусну інфекцію. Також один клас ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 та №2 перейшли на дистанційну форму навчання через велику кількість хворих на ГРВІ.
Зауважимо, що в Україні можна вакцинувати дітей віком від 12-ти років, за умови наявності у них всіх рутинних щеплень та згоди батьків чи опікунів

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту