Чортків online

Завдяки міським камерам відеоспостереження поліцейські Чорткова за лічені години розкрили злочин

Завдячуючи системі відеоспостереження Чорткова, котра активно впроваджується міською владою протягом останніх семи років, правоохоронцям вкотре за лічені годили вдалось знайти особу, що здійснила крадіжку на одній з вулиць міста.
 
Крадіжка трапилась вночі 18 січня. Про пограбування поліцейським повідомив 21-річний потерпілий житель села Улашківці. У хлопця невідомий відібрав мобільний телефон вартістю майже 5 000 гривень, повідомили у поліції.
 
Потерпілий посеред ночі пішки повертався з розважального закладу і розмовляв по телефоні. Раптового біля нього зупинився автомобіль, з якого вийшов незнайомець та вирвав з рук мобільний.
 
Декілька годин знадобилось правоохоронцям, щоб встановити особу зловмисника та вилучити крадене. Допомогли у розшуку автомобіля, на якому пересувався нападник, встановлені в місті камери відеоспостереження. Крадієм виявився 22-річний пасажир даного авто – мешканець Івано-Франківської області, який наразі навчається та проживає у Чорткові. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 ККУ.
 
Нагадаємо, у рамках програми «Безпечне місто» у Чорткові у 2021 році придбали 23 камери відеоспостереження, більшість із них вже встановлені у різних районах міста. Загалом у Чорткові працює 72 відеокамери міської ради.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту