Чортків online

Обґрунтування технічних та якіних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ТА МИСТЕЦТВ ЧОРТКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Замовник:

УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ТА МИСТЕЦТВ ЧОРТКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

1

Назва предмета закупівлі

Пара, гаряча вода та пов’язана продукція (Код ДК 021:2015 – 09320000-8 – Пара, гаряча вода та пов’язана продукція)

2

Вид процедури

Переговорна процедура закупівлі

3

Ідентифікатор закупівлі

UA-2022-01-14-001635-c

4

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

   Необхідність закупівлі Пара, гаряча вода та пов’язана продукція код  ДК 021:2015: 09320000-8 – Пара, гаряча вода та пов’язана продукція для Чортківської міської музичної школи та адмінприміщення Управління культури та мистецтв Чортківської міської ради на 2022 рік.

   Згідно ч. 2 ст. 5 Закону України «Про природні монополії» Антимонопольним комітетом України (далі – Комітет) ведеться зведений перелік суб’єктів природних монополій на підставі реєстрів суб’єктів природних монополій у сфері житлово-комунального господарства, що формуються національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, а в інших сферах, в яких діють суб’єкти природних монополій – національними комісіями регулювання природних монополій у відповідній сфері або органами виконавчої влади, що здійснюють функції такого регулювання до створення зазначених комісій.

   Згідно Порядку складання та ведення НКРЕКП реєстру суб’єктів природних монополій, затвердженого постановою НКРЕКП від 19 жовтня 2017 року № 1268, внесення до Реєстру відомостей про суб’єктів природних монополій, які провадять господарську діяльність у сферах централізованого водопостачання та водовідведення, транспортування теплової енергії відповідно до ліцензій, виданих Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями, здійснюється на підставі інформації, наданої до НКРЕКП Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями за формою, наведеною в додатку 2 до цього Порядку, не пізніше 5 числа кожного місяця.

   Відомості щодо суб’єктів природних монополій, які провадять господарську діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, вносяться НКРЕКП до Реєстру станом на останнє число звітного місяця. Реєстр розміщується щомісяця не пізніше 7 числа на офіційному веб-сайті НКРЕКП (http://www.nerc.gov.ua), відомості з якого щомісяця до 10 числа на електронних та паперових носіях подаються до Антимонопольного комітету України. Комунальне підприємство  теплових  мереж Тернопільської обласної ради «Тернопільтеплокомуненерго» входить до переліку  суб’єктів природних монополій на території Тернопільської області щодо транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами.

   Крім цього, Замовник здійснює закупівлю послуг згідно предмета закупівлі в Учасника у зв’язку з відсутністю конкуренції щодо вибору постачальника з технічних причин, оскільки мережі Замовника приєднані безпосередньо до потужностей Учасника.

   Документи, що підтверджують наявність умов застосування переговорної процедури закупівлі:

– Закон України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 р. №922-VIII (зі змінами).

– Закон України «Про природні монополії» від 20.02.2000 р. №1682-ІІІ  (зі змінами).

– Реєстр суб’єктів природних монополій у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (http://www.nerc.gov.ua).

– Зведений перелік суб’єктів природних монополій розміщений на офіційному веб-сайті Антимонопольного комітету України (http://www.amc.gov.ua).

Умови застосування – відповідно до абзацу четвертого пункту 2 частини другої статті 40 Закону України «Про публічні закупівлі», якою передбачено, проведення переговорної процедури в разі, якщо роботи, товари чи послуги можуть бути виконані, поставлені чи надані виключно певним суб’єктом господарювання за наявності одного з таких випадків: відсутність конкуренції з технічних причин.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства.

0бсяг закупівлі становить — 114,61 Гкал.

5

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2022 рік, який затверджено рішенням сесії Чортківської міської ради №863 від 23.12.2021 р. «Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2022 рік».

6

Очікувана вартість предмета закупівлі

450 000,00 грн. з ПДВ

7

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі відповідно до  методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженою наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275. Відповідно до даної методики, при закупівлі послуг, щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів (відповідно до постанов, наказів, інших нормативно-правових актів органів державної влади, уповноважених на здійснення державного регулювання цін у відповідній сфері), визначається як добуток необхідного обсягу послуг та ціни (тарифу), затвердженої відповідним нормативно-правовим актом, що розраховується за такою формулою.

ОВрег = V * Цтар,

де:

ОВрег

очікувана вартість закупівлі товарів/послуг, щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів;

 

V

кількість (обсяг) товару/послуги, що закуповується;

 

Цтар

ціна (тариф) за одиницю товару/послуги, затверджена відповідним нормативно-правовим актом.

Очікуване споживання на  2022 року – 114,61 Гкал.. Тариф – 3926,04 грн. з ПДВ.

 

 

Рубрики: Оголошення

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту