Чортків online

Страхова компанія «ПЗУ УКРАЇНА» долучиться до проведення фестивалю «АрхіКультура» у рамках відзначення 500-ліття Чорткова

Хороші та вже постійні партнери Чортківської міської ради – страхова компанія PZU Україна країна на чолі з головою правління Яцеком Адріаном Матусяком виявили бажання доєднатись до подій з відзначення 500-ліття Чорткова у статусі міста. Зокрема польські партнери, ймовірно, фінансово долучаться до одного чи навіть кількох масштабних та цікавих заходів, запланованих у 2022 році.
 
Сьогодні відбулась робоча онлайн-зустріч, де з одного боку заступниця міського голови Чорткова Людмила Колісник разом із працівниками міськради, директором Чортківського туристично-інформаційного центру Степаном Гречківським, керівником відділення страхової компанії «ПЗУ Україна» у Чорткові Володимиром Пандраком, а з іншого – член правління «ПЗУ Україна» Павло Гжешік – обговорили проведення спільних заходів у році півтисячоліття Чортківської магдебурії.
 
Чортківський ТІЦ спільно з Чортківською міською радою попередньо планує провести наприкінці травня унікальний фестиваль «АрхіКультура» за підтримки страхової компанії «ПЗУ Україна». У чому полягає ідея фестивалю розповів Степан Гречківський: «АрхіКультура» покликана вдихнути нове життя у наші пам’ятки архітектури. Для прикладу, у Домініканському костелі, Старій синагозі чи дворику будівлі Чортківської міської ради плануємо організувати концерти, конференції та круглі столи на тему архітектури та її збереження. Окрім того, у рамках фестивалю буде відкрито мобільну фотовиставку великих старих світлин міста, яку можна буде легко перевозити та експонувати у різних куточках світу».
 
Член правління «ПЗУ Україна» Павло Гжешік із цікавістю сприйняв ідею фестивалю «АрхіКультура», запевнивши, що страхова компанія обов’язково долучиться до його проведення, тож готові і надалі співпрацювати у цьому руслі. Окрім того, польські партнери цікавились планом заходів на 4 вересня – власне днем, коли Чортків отримав статус міста. Адже «ПЗУ Україна» готові частково долучитись до урочистостей і того дня.
 
Про подальші результати співпраці читайте у наступних матеріалах згодом.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту