Чортків online

Визначено керуючу компанію індустріального парку «CHORTKIV-WEST»

У п’ятницю, 21 січня, відбулось засідання конкурсної комісії з вибору керуючої компанії індустріального парку «CHORTKIV-WEST». Переможцем конкурсу стало КП «Агенція місцевого економічного розвитку». Результати конкурсу затвердять на черговій сесії Чортківської міської ради.
 
Рішенням виконавчого від 23 грудня 2021 року було затверджено конкурсну документацію з вибору керуючої компанії індустріального парку «CHORTKIV-WEST». Конкурсний відбір було призначено на 23 січня, а подача документів тривала до 19 січня.
 
Утворене Чортківською міською радою наприкінці минулого року комунальне підприємство «Агенція місцевого економічного розвитку» вирішило взяти участь у вищезгаданому конкурсі. Керівник агенції Микола Стодола представив конкурсній комісії свій план щодо розвитку індустріального парку. Окрім того, комісія аналізувала рівень відповідності бізнес-плану до концепції індустріального парку, чіткість плану економічних показників та інші аспекти.
 
Виставивши оцінки, конкурсна комісія рекомендувала визнати КП «Агенція місцевого економічного розвитку» переможцем конкурсу та рекомендувала відділу економічного розвитку та комунального майна підготувати на розгляд чергової сесії міської ради рішення про затвердження переможця та укласти із ним договір про створення індустріального парку «CHORTKIV-WEST» як юридичної особи.
 
Керуюча компанія КП «Агенція місцевого економічного розвитку» представлятиме інтереси індустріального парку, займатиметься пошуками потенційних інвесторів, працюватиме над залученням коштів, готуватиме інвестиційні паспорти, пропонуватиме «CHORTKIV-WEST» на інвестиційних форумах та різноманітних зустрічах.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту