Чортків online

ПРОЕКТ порядку денного та регламенту роботи тридцять сьомої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 04 лютого 2022 року

ПРОЕКТ

порядку денного та регламенту роботи тридцять сьомої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться  04 лютого 2022 року

 

1.Про  стан  законності, боротьби  зі  злочинністю та охорони  громадського порядку   на території   Чортківської  міської територіальної  громади за 2021 рік.

2. Про хід виконання рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №455 « Про затвердження Програми сприяння поліції у підвищенні рівня безпеки громадян на території міста Чорткова на 2017-2021 роки» за 2021рік.

3.Про  виконання рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 101 «Про затвердження Програми надання фінансової підтримки Державній установі « Чортківська установа виконання покарань №26» розташованої на території Чортківської міської територіальної громади на 2021 рік»

4.Про хід виконання рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 88 « Про затвердження Програми  забезпечення пожежної безпеки на території Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» за 2021рік.

5.Про роботу комунального підприємства «Парковий культурно – спортивний  комплекс» за 2021 рік.

6.Про роботу комунального підприємства « Ритуальна служба» за 2021 рік. 

7. Про роботу комунального підприємства «Міськсвітло» за 2021рік.

8.Про звіти старост Бичківського, Пастушівського та Росохацького старостинських округів за 2021 рік.  

  1. Про прийняття рішення про відміну електронного аукціону.
  2. Про продовження договору оренди комунального майна між Чортківською міською радою та квартирно- експлуатаційним відділом Командування сил логістики Міністерства оборони України м. Тернопіль
  3. Про завершення приватизації об’єкта комунальної власності – будинку садибного типу з господарськими будівлями та спорудами, розміщеного за адресою: с. Пастуше, вул. Тараса Шевченка,17.

12.Про внесення змін до рішення міської ради від  18 червня 2021 року №468 «Про  затвердження  Переліку об’єктів, які належать до комунальної власності Чортківської  міської територіальної громади»

13.Про  затвердження Порядку складання, затвердження та контролю за  виконанням фінансових планів комунальних підприємств, що  перебувають у комунальній власності Чортківської міської територіальної громади.

14.Про виконання рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 93 «Про затвердження Програми  підтримки благодійної організації « Дім милосердя» на 2021рік.

15.Про хід виконання рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 91 « Про затвердження Програми надання адресної грошової допомоги громадянам Чортківської міської територіальної громади на 2021-2023роки» за 2021рік

16.Про хід виконання рішення міської ради від 23 грудня 2019 року № 1699 « Про затвердження Програми   по забезпеченню пільгових категорій громадян Чортківської міської територіальної громади лікарськими засобами у разі амбулаторного лікування на 2020-2022роки» за 2021рік.

17.Про затвердження Положення про управління  соціального захисту  та охорони  здоров’я Чортківської міської ради в новій редакції

18.Про  затвердження надавача послуг по забезпеченні пільгових категорій жителів Чортківської міської територіальної громади лікарськими засобами у разі амбулаторного лікування у 2022 році.

19.Про створення кадрового резерву Чортківської міської ради.

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 №174 « Про затвердження структури апарату та виконавчих органів Чортківської міської ради, граничної чисельності апарату та виконавчих органів»

21.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020року №131  «Про  затвердження  Програми  розвитку місцевого самоврядування  Чортківськоїміської  територіальної   громади   на 2021-2023  роки»

22.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020року №88 «Про  затвердження  Програми   забезпечення  пожежної  безпеки на території Чортківської  міської територіальної громади  на 2021-2023  роки»

23.Про відзнаки Чортківської міської ради.

  1. Про затвердження Програми підтримки комунального підприємства «Агенція місцевого економічного розвитку» Чортківської міської ради на 2022-2024 роки.
  2. Про затвердження положення про оплату праці працівників комунального підприємства « Агенція місцевого економічного розвитку» Чортківської міської ради.

26.Про затвердження результатів конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку « Chortkiv- West»

27.Про внесення змін у Статут  комунального підприємства « Агенція місцевого економічного розвитку» Чортківської міської ради та  затвердження його у новій редакції.

28.Про затвердження  ШКІЛЬНОЇ ПРОГРАМИ « ФРУКТИ» на 2022-2023роки»

29.Про затвердження Статуту комунальної установи «Інклюзивно- ресурсний центр» Чортківської міської ради Тернопільської області ( у новій редакції)

30.Про затвердження договорів з  Чортківською міською  радою.

31.Про внесення змін і доповнень до рішення  міської ради від 23 грудня 2021 року № 863 «Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2022рік»

32.Про внесення змін в рішення міської ради від 23 грудня 2021 року № 865 «Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури по вул. *** м. Чортків,   Тернопільська область

33.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для влаштування парку по вул. ***,   м. Чортків, Тернопільська область

34.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу по вул. **, м. Чортків, Тернопільська область

35.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій по вул. *, м. Чортків, Тернопільська область

36.Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадянці *** для ведення садівництва в с. *Чортківського району Тернопільської області.

37.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину *** для ведення особистого селянського господарства в с. * Чортківського району Тернопільської  області

38.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам ***, *** в с. * Чортківського району Тернопільської  області

39.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянці ***  для ведення особистого селянського господарства в с. *  Чортківського району Тернопільської  області.

  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення фермерського господарства у власність громадянам вс. *Тернопільської області, площею 1.7500 га кадастровий номер 6125586400:01:001:****.

41.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів у власність громадянам в м. * Тернопільської  області.

42.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянам за межами населеного пункту в с. * Тернопільської  області.

43.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Мрія 2А»  для  будівництва  і   обслуговування  багатоквартирного житлового будинку по вул. *** в м. Чортків Тернопільської  області.

44.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража у власність громадянці *** по вул. * в м. Чортків  Тернопільської  області.

45.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 років ВАТ «Тернопільобленерго» в м.*  Тернопільської  області.

46Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років ТОВАРИСТВУ з ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЧОРТКІВСЬКЕ АТП-1909» по вулиці * в м. Чортків  Тернопільської  області (площею-1,7075га).

47.Про затвердження технічної документації із землеустрою в оренду щодо встановлення (відновлення) меж земельноїділянкив натурі (на місцевості) та передачу в спільно сумісну оренду громадянам ***, ***, ***, ***, *** в с. * Чортківського району Тернопільської області

48.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. *Чортківського району Тернопільської області.

49.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину *** для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай) в с. *  Чортківського району Тернопільської області.

50.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянамбезоплатно у власність земельних ділянок в с. *Чортківського району Тернопільської області.

51.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянамбезоплатно у власність земельних ділянок в с. *Чортківського району Тернопільської області

52.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельної ділянки громадянину *** в с. *,Чортківський район Тернопільської області.

53.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянамбезоплатно у власність земельних ділянок в с. *Чортківського району Тернопільської області.

54.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянамбезоплатно у власність земельних ділянок в с. *Чортківського району Тернопільської області.

55.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянамбезоплатно у власність земельних ділянок в м. *Тернопільської області.

56.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність громадянам в м. *Тернопільської  області.

57.Про прийняття в комунальну власність земельної ділянки загальною площею 3,1000 га, розташованої за адресою: вул.* в с.* Чортківський район,кадастровий номер 6125581000:01:005:****.

58.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати в постійне користування земельну ділянку для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, загальною площею-0,3852 га

ОСББ «Золота Підкова 35» по вулиці *  в м. Чортків, Тернопільської області, кадастровий номер: 6125510100:01:011:****.

59.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу  земельної ділянки Чортківській міській раді, по вулиці *  в м. *, Тернопільської області кадастровий номер: 6125510100:01:012:**** кадастровий номер: 6125510100:01:012:****.

60.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в с. * Чортківського району  Тернопільської області.

61.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в с. * Чортківського району  Тернопільської області.

62.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в с. * Чортківського району  Тернопільської області.

63.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в м. *Тернопільської області.

64.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки із земель для ведення особистого селянського господарства в землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) у власність громадянину *** в с. * Чортківського району  Тернопільської області

65.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянці *** в с. * Чортківського району  Тернопільської області

66..Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0123 га в оренду терміном на 10 років ВАТ «Тернопільобленерго» (ЗТП-428) , для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії за адресою с. * Тернопільська область, Чортківський район.

67.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в с. *Чортківського району  Тернопільської області.

68.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди терміном на 5 років  ***для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств, переробної ,машинобудівної та іншої  промисловості за адресою: м. Чортків, вул. * Тернопільської області.

69.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування ДП «Тернопільський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» загальною площею 1,1310 га, в тому числі: площею 1,1130 га для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства, площею 0,0180 га для розміщення будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії за адресою: м.Чортків вул.*

70.Про надання дозволу ПАП «Дзвін» на викуп земельної ділянки загальною площею- 3.1000 га по вул.* в с.*Чортківського району.

71.Про припинення дії договору оренди земельної ділянки, укладеного між Чортківською міською радою та ФОП Стахівим Петром Івановичем 10 серпня 2020 року по вулиці* в м.* Тернопільської області

72.Про припинення дії договору оренди земельної ділянки, укладеного між Чортківською міською радою та ФОП Стахівим Петром Івановичем 10 серпня 2020 року по вулиці* в м.*Тернопільської області .

73.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою по вул.* в м.* Тернопільської області.

74.Про припинення права постійного користування земельною ділянкою по вул.* в м.Чорткові Тернопільської області

75.Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. *** по вулиці *  в м.* Тернопільської області

76.Про надання дозволу Представництву Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж історико-культурного призначення (території Єврейського кладовища) по вул. * в м. *Тернопільської області.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту