Чортків online

ТРИ… ДВА… ОДИН: ДО ВІДЗНАЧЕННЯ 500-ЛІТТЯ ЧОРТКОВА ГОТОВІ!

 
Сьогодні, 3 лютого, відбулось засідання робочої групи по відзначенню 500-ліття Чортківської магдебурії, котра протягом останніх місяців робила все можливе, щоб 2022 рік – рік Чорткова – був максимально цікавим для людей із різними смаками та вподобаннями, приваблював як місцевих жителів, так і туристів, як молодь, так і людей дорослого та літнього віку.
 
У ході засідання члени робочої групи фіналізували остаточний варіант календарного плану заходів на весь рік, узгодили перелік ексклюзивної сувенірної продукції, котру вручатимуть протягом року, визначали відповідальних осіб за проведення кожного заходу, обговорили подальше максимально широке використання бренду 500-ліття Чорткова та чималого іншого.
 
У календарному плані, який буде опубліковано вже сьогодні-завтра, ви знайдете чимало цікавих та оригінальних ідей, серед яких: не лише День міста (12 липня), а й Ніч міста (3-4 вересня), святковий захід «Чортківські титани» з нагоди професійного свята Дня комунальника, представлення та презентація книг «Сторінками історії Чорткова. 3 том» Петра Федоришина та «Новели про Чорткавера» Остапа Барановського, висадження нового парку на вул. Шопена з нагоди 500-ліття Чорткова, архітектурно-мистецький фестиваль «АрхіКультура», «Місто в скульптурі» – відкриття скульптури втраченого будинку в роки Уманської трагедії у сквері Скорботи і Надії, перший спільний військово-муніципальний бал та БАГАТО іншого!
 
Рік обіцяє бути надзвичайно цікавим, тож слідкуйте за всіма анонсами Чортківської міської ради!
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту