Чортків online

Для кожного школяра Чортківської громади закуплятимуть по 3 кг фруктів щомісяця

 
На черговій сесії Чортківської міської ради депутатський корпус підтримав ініціативу міського голови Чорткова Володимира Шматька та пропозицію управління освіти, молоді та спорту, затвердивши шкільну програму «Фрукти», котрою передбачено додаткові 450 тисяч гривень з бюджету громади на придбання фруктів для учнів усіх шкіл нашої громади.
 
Згідно з програмою, кожен школяр та школярка Чортківської громади додатково до гарячого харчування отримуватимуть фрукти – загалом до 3 кілограмів за місяць. Йдеться про закупівлю яблук, бананів, цитрусових.
 
«Дітей потрібно змалку привчати до здорового та корисного харчування. Особливо важливо отримувати достатню кількість вітамінів дітям в зимовий та весняний період. Саме тому прийняли рішення гроші платників податків додатково спрямувати на закупівлю корисних фруктів», – зауважив Володимир Шматько.
 
Окрім того, у школах громади, які розташовані в селах, вже цього року планують висадити фруктові сади, щоб у майбутньому можна було частину фруктів самим вирощувати, зберігати та давати дітям.
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту