Чортків online

700 тис гривень із бюджету громади виділили на фінансування благодійної організації «Дім милосердя»

За підсумками минулого року, для підтримки благодійної організації «Дім милосердя», що діє при Бучацькій єпархії УГКЦ, з бюджету Чортківської громади виділили 700 тисяч гривень. Про їх використання на черговому засіданні сесії міської ради прозвітувала керівниця центру Тетяна Дубина.

Тож, 40 тис грн. із всіх коштів витратили на закупівлю канцелярського приладдя; 100 тис. грн. – на засоби гігієни; 350 тис. грн. – на продукти харчування; 157 тис. грн. – меблі і техніка; 43 тис. грн. – транспортні витрати; 10 тис грн. – реклама благодійної організації.

Нагадаймо, що благодійна організація «Дім милосердя» є неприбутковою організацією, яка здійснює діяльність завдяки підтримці Бучацької єпархії УГКЦ, Тернопільської обласної ради, донорським пожертвам та благодійним внескам. На базі організації діє інклюзивно-ресурсний центр, де можна отримати комплексну допомогу та консультацію відповідних спеціалістів. Загалом, протягом 2021 року обстеження у центрі пройшли 380 дітей.

Необхідну допомогу та нагляд у центрі отримують 75 дітей та людей з інвалідністю.  Постійно проживають у центрі 37 дітей з інвалідністю, котрі опинилися у важких життєвих обставинах, 23 отримують соціально-психологічну допомогу та перебувають у центрі впродовж робочого дня. Окремо центр допомагає та підтримує  80 родин, 4 із яких – мешканці Чортківської ОТГ.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту