Чортків online

Крок за кроком рухаємось до заснування парку 500-ліття Чорткова

З нагоди відзначення 500-ліття Чортківської магдебурії 8 квітня 2022 року висадять декілька тисяч дерев у різних районах Чорткова та по селах громади. Особливу увагу приділять заснуванню нового парку по вул. Шопена, неподалік шлюзів на річці Серет.
 
Чортківська міська рада крок за кроком рухається до заснування нового парку. Зокрема на черговому засіданні сесії депутати підтримали проект рішення про надання дозволу на розроблення детального плану території по вул. Шопена. На основі детального плану виготовлятиметься проект землеустрою для подальшого цільового використання земельної ділянки – власне висадження нового парку.
 
Детальний план території – це фактично уточнення генерального плану міста, яким, до речі, на цій ділянці і передбачено рекреаційну зону. У детальному плані буде чітко розмежована зона зелених насаджень, під’їзди, охоронні зони мереж тощо. Напередодні затвердження детального плану обов’язково відбудуться громадські слухання, про дату яких ми повідомимо згодом.
 
Також нагадуємо, що міський голова Чорткова Володимир Шматько запропонував висадити перших 500 дерев у новому парку 500 сім’ям із громади. Тож якщо ваша сім’я бажає долучитись до заснування нового парку, просимо заповнити реєстраційну форму, щоб згодом ми могли із вами зв’язатись та скоординувати подальші дії.
 
Посилання – https://forms.gle/7KsaVW9v7D1TVixH7
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту