Чортків online

Наведення порядку із вивезенням сміття триває: купуємо ще один сміттєвоз та понад 900 індивідуальних контейнерів

На черговому засіданні сесії Чортківської міської ради депутати підтримали відразу декілька рішень, що стосуються підвищення якості надання послуг з вивезення твердих побутових відходів. Зокрема КП «Чортківський ККП» отримало дозвіл на придбання ще одного сміттєвоза, а управління комунального господарства, архітектури та капітального будівництва оголосило тендер на придбання ще понад 900 індивідуальних сміттєвих контейнерів.
 
У Чорткові вже на завершенні впровадження планово-подвірної систему збору твердих побутових відходів. Протягом останніх двох років за кошти платників податків придбали 1240 індивідуальних сміттєвих контейнерів для власників будинків у приватних мікрорайонах міста. На персональні контейнери вже перейшли мікрорайони Околиця, Центр та Залізничний. Для того, щоб забезпечити індивідуальними баками останні два райони – Калічівку та Синяково – управління комунального господарства, архітектури та капітального будівництва оголосило тендер на придбання ще 909 сміттєвих контейнерів загальною вартістю 500 тисяч гривень.
 
Нагадаємо, що Чортківська міська рада закупляє індивідуальні сміттєві контейнери об’ємом 120 літрів та передає жителям міста у БЕЗКОШТОВНЕ користування лише у ДВОХ випадках:
✅якщо у вас є ДІЮЧИЙ договір на вивезення сміття та НЕМАЄ заборгованості;
✅якщо у немає договору, ви теж можете отримати бак за умови укладання договору та сплати суми вартості вивезення сміття за весь попередній рік.
 
Для тих, хто має індивідуальні контейнери об’ємом 0,12 м3, вивезення сміття коштуває:
✅якщо вивозитимуть 1 раз у тиждень – 92,02 грн за місяць;
✅якщо вивозитимуть 1 раз у 2 тижні – 46 грн за місяць.
 
Окрім того, депутати надали дозвіл КП «Чортківський ККП» на проведення відкритих торгів для придбання ще одного сміттєвоза на умовах фінансового лізингу. Згідно з рішенням, підприємство придбає сміттєвоз Renault Premium 310.26 DXi 2011 року випуску, а загальна сума лізингових платежів за 12 місяців становитиме не більше 1 млн 890 тис. грн.
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту