Чортків online

Цифрова грамотність — неодмінна вимога сьогодення

Цифрова грамотність — така сама важлива навичка в ХХІ столітті, як і вміння грамотно говорити, читати і писати. Особливо це стало актуальним в умовах пандемії, коли більшість людей у світі змушені перейти на дистанційне навчання або роботу. Онлайн технології — вже невід’ємна складова нашого життя.

З метою підвищення конкурентоспроможності та мобільності клієнтів на ринку праці (зокрема в онлайн просторі), у середу, 9 лютого в Чортківській районній філії Тернопільського обласного центру зайнятості провідний інженер з комп’ютерних систем Богдан Махомет провів семінар з підвищення цифрової грамотності клієнтів служби зайнятості на тему «Електронні сервіси служби зайнятості».

Електронні сервіси  на сьогодні є однією з найпрогресивніших форм надання державних послуг громадянам з використанням інтернет технологій. Державна служба зайнятості, підтримуючи сучасні тенденції з розвитку електронного урядування, активно впроваджує електронні сервіси з метою надання повного спектру якісних послуг населенню.

Під час проведення заходу провідний інженер з комп’ютерних систем презентував офіційний сайт Державної служби зайнятості, а саме електронні сервіси, завдяки яким можна не тільки здійснювати пошук вакансій, але й пройти тестування, написати резюме і т.п. — «Електронна черга» та «Електронний кабінет шукача роботи».

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту