Чортків online

«Техно-батл» або «Чортківські титани»: у Чортківській громаді готуються креативно відзначати День комунальників

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування громадян – професійне свято працівників сфери ЖКГ, яке щорічно святкують в Україні у третю неділю березня. З нагоди відзначення 500-ліття Чорткова у статусі міста Чортківська міська рада вирішила відійти від тривіальних вітань та вручень подяк, і організувати для комунальників цікавий публічний захід у центрі міста 18 березня.
 
У чому ідея? Будьмо відвертими, всі ми знаємо, що комунальники важко щоденно працюють, але мало хто по-справжньому оцінює їхню роботу. Відтак міська рада цим заходом з нагоди їхнього професійного свята хоче повернути людей обличчям до працівників цих служб, дати можливість глибше пізнати особливості їхньої роботи, зрештою – познайомитись особисто.
 
Кожне комунальне підприємство презентуватиме себе і свою роботу, дещо в гумористичному плані розкажуть декілька цікавих реальних історій, проведуть велику виставку комунальної техніки та інвентарю. Окрім того, на комунальників та гостей заходу чекатимуть декілька цікавих конкурсів.
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту