Чортків online

Вандали поглумились над новозбудованим спортивним комплексом у Чортківській школі №7 (+відео)

У ніч з 15 на 16 лютого четверо молодих хлопців проникнули на новозбудований багатофункціональний спортивний майданчик у Чортківській ЗОШ №7, вибивши ногою вхідні двері, погнули в одному місці секційну огорожу і т.д.
 
Інцидент потрапив на міські камери відеоспостереження, які встановили на ліхтарях вуличного освітлення у рамках проекту будівництва спортивного комплексу. Просимо усіх, хто, можливо, мимоволі став очевидцем події чи впізнав хлопців на відеокамерах, повідомити інформацію у приватні повідомлення Чортківської міської ради або зателефонувати до муніципальної інспекції – 097-75-38-669 (Назар Пиптик).
 
Зауважимо, що сучасний багатофункціональний спортивний комплекс, яким користуватимуться учні Чортківської школи №7, введуть в експлуатацію вже у березні. Найближчим часом підрядна організація завершить монтаж останніх елементів, вчеплять гасильну сітку за футбольними воротами, а також проведуть благоустрій території, щоб із настанням перших теплих днів школярі вже могли повноцінно займатись на уроках фізкультури.
 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту