Чортків online

Відеозвернення Володимира Шматька – 7 березня 2022 року

 
✅Чортків’яни, ваша гостинність вражає! Багато людей відгукнулись на наше прохання та запропонували людям, які тимчасово були змушені покинути свій дім, БЕЗКОШТОВНО власне житло!
✅Ліберець (Чехія), Щецин (Польща), Брілон та Емліхайм (Німеччина) – лише за добу ми прийняли багато потрібної допомоги для внутрішньо переміщених осіб та військовослужбовців!
✅Відправили третю величезну 20-тонну фуру зі всім необхідним у Полтаву для потреб міста-побратима Тростянця, Охтирки, Конотопа та інших міст Сумщини.
❤️А також забезпечили продуктами, засобами гігієни, дитячим харчуванням та іншим 15 сімей-переселенців, які зараз проживають у Чорткові. Видали військове спорядження, ліхтарики, мобільні телефони, рації, медикаменти для військовослужбовців, які боронять Україну по всій лінії фронту.
?Хто готовий здати квартиру чи будинок в оренду внутрішньо переміщеним особам – телефонуйте на цілодобову гарячу лінію оперативного штабу Чортківської міської ради 098 806 89 10.
❗️ХТО МАЄ КОНТАКТИ ВІЙСЬКОВИХ ІЗ ЧОРТКОВА, КОТРІ БОРОНЯТЬ УКРАЇНУ ВІД РОСІЙСЬКИХ ОКУПАНТІВ, ДАЙТЕ ЗНАТИ, ЩО САМЕ ВОНИ НАЙБІЛЬШЕ ПОТРЕБУЮТЬ.
❗️Телефонуйте у цілодобовий оперативний штаб Чортківської міської ради та повідомляйте: 067 271 57 82, 095 146 53 73.
❗️Або пишіть у приватні повідомлення Чортківської міської ради.
Просимо максимального поширення ‼️

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту